Aan de rand van het Wandelbos, gesitueerd in een bestemmingsstraat die omgeven is door rust en met volledige vrijheid aan de achterzijde bevindt zich deze bungalow met fraaie tuin rondom en royale dubbele garage.

De woning is gelegen nabij een van de mooiste natuurgebieden, maar is toch verbonden met het hart van de stad. In de buurt bevinden zich bovendien voorzieningen als openbaar vervoer en diverse winkelcentra. De uitvalswegen richting Den Bosch, Breda en Eindhoven liggen nabij.

Indeling begane grond

Royale entree/hal met trapopgang en vide wat de toegang erg ruimtelijk en licht maakt. De hal beschikt over de meterkast, garderobe en een toilet met fontein. Toegang tot de privé vertrekken bestaande uit een royale kantoorkamer (tweede slaapkamer) aan de voorzijde en een royale hoofdslaapkamer aan de zijkant/achterkant met badkamer. De badkamer beschikt over een douche in cabine, een ligbad, een hangcloset en een wastafel in meubel. De hoofdslaapkamer en de badkamer zijn voorzien van rolluiken, deels elektrisch bedienbaar.

Aan de andere zijde van de hal treft u de royale woonkamer met haardpartij in grote schouw met ombouw. De woonkamer is gezellig en biedt veel lichtinval. Via een schuifpui toegang tot de fraaie serre waarvan de glazen puien in zijn geheel geopend kunnen worden aan de tuin-/terraszijde en waar het dus vanaf het voorjaar geweldig genieten is! Aansluitend treft u de woonkeuken met een keukenblok voorzien van inbouwapparatuur en een diepe inloopkast. Een loopdeur biedt toegang tot de achtertuin/het terras.

Eerste verdieping

Deze verdieping biedt een zee aan bergruimte verdeeld over twee slaapkamers en de vele kasten achter de knieschotten. De inpandige hoogte is enkel geschikt voor kinderen of kleinere volwassenen en door de huidige eigenaar is deze verdieping dan ook echt als opslagruimte gebruikt. Door middel van het verhogen van het dak is het mogelijk om hier een volwaardige verdieping van te maken.

Tuin

Prachtige privacy biedende tuin rondom de woning met oprit, poort en dubbele garage voorzien van elektra en elektrisch bedienbare garagedeuren. De tuin beschikt over een terras, gazon en borders alsmede een beregeningsinstallatie.

Algemeen:

* Verkoper heeft een bouwkundig rapport op laten maken welke beschikbaar is;
* Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Kraaiendreef 1
5042 PW Tilburg
635.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring

inloggen