Aan één van de oudste straten van Tilburg ligt deze knusse, karakteristieke woning met dubbele carport en grote berging. De woning is een beschermd stadsgezicht, net als een groot gedeelte van de straat.

Perceel 209 m²
Inhoud circa 317 m³
Woonoppervlakte circa 92 m²
Berging circa 26 m²
Carport (dubbel circa 45 m²)
Bouwjaar 1905

Indeling begane grond:
Entree in het midden van de woning. U komt binnen in de hal met meterkast, de rechte trap naar de verdieping en toegang tot de slaapkamer en woonkamer. De slaapkamer op de begane grond is deels voorzien van schrootjes als wandafwerking.
Knusse woonkamer met raam aan de voorzijde. De woonkamer is voorzien van vloerbedekking, balkenplafond en schoon metselwerk. Vanuit de woonkamer een doorgang naar de keuken.
De vernieuwde keukeninrichting is in een rechte opstelling geplaatst en voorzien van een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Warm water middels de geiser.
Vanuit de keuken toegang tot de gang met toiletruimte en badkamer.
De badkamer is ingericht met een douche en wastafel, tevens staat hier de wasmachine opgesteld.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers. De grote slaapkamer heeft een dakkapel aan de achterzijde en toegang tot een grote kast (onder de schuine kap). Deze kast loop door en hier staat de CV-ketel opgesteld.
De tweede slaapkamer heeft ook toegang tot een grote kast onder de schuine kap.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken bergzolder onder de geïsoleerde kap.

Buiten:
Middels een gedeelde oprit (recht van wege) heeft u toegang tot de dubbele carport. Deze carport is open aan de voorzijde. Vanuit de oprit toegang tot de omsloten achtertuin, er is dus een eigen achterom. De tuin is voorzien van bestrating en plantenborders. Achter in de tuin een overkapping en toegang tot de stenen berging. De berging is verdeeld in twee delen, een werkruimte en aan de voorzijde een berging met een houtkachel.

Bijzonderheden:
Het dak is in 1990 volledig vervangen en geïsoleerd.
De elektrische installatie is vernieuwd in 1990.
De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
De woning is voorzien van pvc afvoer.

Leharstraat 137
5011 KB Tilburg
€ 225.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring