Wonen en werken combineren? Dan is dit een unieke kans. Deze voormalige beauty salon is geschikt voor meerdere doeleinden. Bedrijfsruimte is ca. 195 m2 groot met daarboven een appartement van 100 m2 met twee slaapkamers.
Er voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.

Bouwjaar 1975
Perceel 455 m2
Inhoud appartement 313 m2
Woonoppervlakte appartement 100 m2
Inhoud bedrijfsruimte 600 m3
Gebruiksoppervlakte bedrijfsruimte 195 m2
Gebouwgebonden buitenruimte 24 m2

Indeling bedrijfsruimte:
Via de entree betreedt u de ontvangstruimte met balie. Vanuit deze ruimte zijn de voormalige behandelkamers bereikbaar, deze zijn voorzien van een hoogglans keukenblok met RVS achterwand. De kamers/ruimtes kunnen zeker ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Vanuit de centrale ruimte is er toegang tot een hal met toiletruimte, werkkast, technische ruimte met de opstelling van de CV-ketel, loopdeur naar de binnenplaats en keukentje. Vanuit de binnenplaats is de berging bereikbaar.

Indeling appartement:
Aparte entree aan de voorzijde, trapopgang naar de verdieping. Hal met toegang tot het toilet, garderobe nis en een doorloop naar de hal met trap naar de begane grond.
Woonkamer met openslaande deuren naar het balkon, keuken met rechte opstelling en tevens toegang tot het balkon. Twee slaapkamers, waarbij één slaapkamer met toegang naar het 2e balkon aan de voorzijde en één slaapkamer met vaste kast. Badkamer met douche met regendouche en wastafel.

Buiten:
Middels slagboom toegang tot het eigen terrein. Dit terrein is volledig bestraat en ingericht als parkeerplaats.


Algemeen:
De bestemming is gemengde doeleinden.
Het pand is grotendeels voorzien van airco’s.

Lijnsheike 1 -3
5011 LB Tilburg
€ 419.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring