Ruim en licht driekamer-hoek-appartement met balkon op het zuiden, gelegen op de 8e etage in het appartementencomplex “Duynstaete”. Bij dit appartement hoort een berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, beide inpandig te bereiken.
Het fraaie appartementencomplex is gelegen naast het Wandelbos in een groene omgeving en op loopafstand van het winkelcentrum Paletplein en de Westermarkt. Bewoners van dit complex kunnen gebruikmaken van de diensten van het naastgelegen en met elkaar verbonden serviceappartementen complex “De Duynsberg”.

Overdekte entree met brievenbussen en intercominstallatie. Hal met zitjes en toegang naar de liften, het trappenhuis, de berging, de parkeergarage en op de 1e verdieping de loopbrug naar “De Duynsberg”.

Indeling appartement:
entree in brede hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, slaapkamer, badkamer, inpandige was-bergruimte en tot de toiletruimte.

De woonkamer heeft door de hoekligging en de raampartijen in de zijgevel veel lichtinval. Het balkon grenst aan de woonkamer en aan de studeerkamer/slaapkamer en is vanuit de woonkamer te bereiken. Het is een breed en zonnig gelegen balkon dat is voorzien van een zonnescherm. De woonkamer staat in open verbinding met de studeer/slaapkamer. De hoofdslaapkamer is eveneens aan de balkonzijde gelegen.
De badkamer is voorzien van inloopdouche en een wastafelmeubel.

De semi-open keuken is ingericht met een L-vormig keukenblok met een 1,5 spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi/magnetron en vaatwasser. In de keuken is tevens plaats voor een kleine tafel.

De toiletruimte heeft een zwevend toilet en een fonteintje. Verder is er een berging/wasruimte met aansluiting voor de wasmachine en de mechanische ventilatie unit.

Serviceflat Duynsberg:
Bewoners van dit complex kunnen gebruikmaken van de faciliteiten en diensten van de serviceflat “De Duynsberg”: o.a. restaurant, winkel, kapper, fysiotherapie, pedicure, thuiszorgkantoor, maaltijdservice, de mogelijkheid tot het huren van een logeerkamer en deelname aan diverse activiteiten, zoals bridge, biljart, bewegen voor ouderen etc..
De vergoeding voor de basis diensten is inbegrepen in de maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren.

Bijzonderheden:
• Aluminium kozijnen met dubbele beglazing. De woonkamer-ramen hebben zonnescreens.
• De woonkamer is voorzien van een airconditioning unit.
• Het appartement is voorzien van een parketvloer. De wanden en plafonds zijn afgewerkt met spachtelputz en spuitwerk.
• Gezamenlijke fietsenstalling.
• Bijdrage Vereniging van Eigenaren bedraagt ca. € 206,51 per maand.
• Het appartement wordt verwarmd middels stadsverwarming.
• In de hal op de verdieping is de meterkast aanwezig met eigen electrameter.
• Het is mogolijk om een aparte slaapkamer te creeeren in de huidige open studeer/slaapkamer.

Magentahof 21
5044 SN Tilburg
€ 295.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring