In het moderne appartementencomplex "Duynstaete" op de 12e etage gelegen ruim drie kamer hoek appartement met balkon op het zuiden. Het appartement beschikt over een privé parkeerplaats in de garage en berging op de begane grond. Dit fraaie appartementencomplex is gelegen in een parkachtige omgeving en op loopafstand van Het Wandelbos en winkelcentrum Paletplein. Bewoners kunnen gebruikmaken van de diensten van serviceflat "Duynsberg". Het appartement is op een hoek gelegen met grote ramen en een groot balkon, waardoor er een schitterend uitzicht is over Tilburg.

Indeling
Gezamenlijke entree met brievenbussen en zitje, intercominstallatie en toegang tot het trappenhuis, alsmede de parkeergarage en de bergingen.

Appartement 12e verdieping
Entree/hal met toiletruimte voorzien van hangcloset en fontein. Praktische berging met opstelling van de mechanische ventilatie en wasmachineaansluiting.

Woonkamer
Ruime, lichte woonkamer van ca. 36 m² met vrij uitzicht over het groen door de grote raampartijen. In de woonkamer is de videofoon installatie om bezoekers binnen te laten en toegang tot het op het zuiden gesitueerde balkon van ca. 10 m². De voormalige tweede slaapkamer is bij de woonkamer getrokken maar kan indien gewenst weer eenvoudig gescheiden worden.

Keuken
Keuken met keukenblok in hoekopstelling en voorzien van een koelkast met vriesvak, combi-magnetron, elektrische kookplaat en afzuigkap.

Slaapkamer
Ruime slaapkamer van ca. 3.2 x 4.3 m grenzend aan het balkon.

Badkamer
Geheel betegelde badkamer welke beschikt over een ligbad, twee wastafels en een douche welke toegankelijk is voor mindervaliden en ligbad.

Serviceflat Duynsberg
Bewoners van dit complex kunnen gebruik maken van faciliteiten en diensten van de serviceflat "Duynsberg" o.a.: winkel, kapper, maaltijdenservice, restaurant, mogelijkheid tot huren van een logeerkamer en deelname aan diverse activiteiten zoals dansen, schaken en fitness. Het appartementencomplex staat in directe verbinding met de serviceflat "Duynsberg" middels een corridor. De vergoeding voor deze diensten is verdisconteerd in de maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren.

Algemeen:
* Aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
* Mechanische afzuiging;
* Bijdrage VvE bedraagt € 211,00 per maand (inclusief vergoeding diensten "De Duynsberg").

Magentahof 33
5044 SN Tilburg
€ 285.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring