u tevreden, wij tevreden

Makelaar Tilburg

Bent u op zoek naar een makelaar in Tilburg? Iemand met een echte passie voor het verkopen van huizen, die graag ook met uw huis aan de slag gaat? Dan raden wij u van harte aan om eens contact op te nemen met Gerritse Makelaardij. Wij zijn als makelaardij in Tilburg het aangewezen kantoor om met uw huis aan het werk te gaan. We gaan met u om tafel zitten om te bekijken wat uw wensen zijn op het gebied van huizen. Wilt u een mooi, nieuw huis gaan kopen in Tilburg? Of wilt u juist een koper vinden die een mooie prijs wil betalen voor uw huis? Bij ons vindt u alle kennis en ervaring die u nodig heeft op dit gebied.
 

Het makelaarskantoor voor Tilburg

Er komt bij het kopen of verkopen van een huis heel wat kijken. U kunt dan wel een lijstje maken met wat er allemaal moet gebeuren, maar nog steeds kan het u misschien boven het hoofd groeien. Bij Gerritse Makelaardij helpen we u om ervoor te zorgen dat uw wensen op woongebied helemaal uit gaan komen. Als makelaar in Tilburg hebben we jarenlange ervaring en daardoor een indrukwekkend netwerk opgebouwd. We hebben daardoor heel wat woningen voor u klaarstaan als u een huis wilt kopen, maar ook alle kennis en contacten om u te helpen zo snel mogelijk uw eigen woning te verkopen.
 

Het makelaarskantoor in Tilburg

Bij Gerritse Makelaardij vindt u bevlogen mensen met een echte passie voor de verkoop van huizen. We willen u graag zo goed mogelijk helpen om dat droomhuis te vinden waar u al zo lang naar op zoek bent, maar wel met een prijs die binnen uw budget past. Ook willen we u graag helpen als u uw woning wilt verkopen en daar een bepaalde prijs voor wilt hebben. U kunt altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken die wij u te bieden hebben. U kunt dan natuurlijk ook altijd een keer bij ons binnenlopen als u eens met onze ervaren, enthousiaste makelaars om tafel wil.
 

‘Wat we beloven, doen we ook’
Toine Gerritse

Toine Gerritse


Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring