u tevreden, wij tevreden

Makelaar Tilburg Tivoli

U bent op zoek naar een nieuwe woning en zoekt nu een makelaar die Tilburg Tivoli van binnen en buiten kent? Of u heeft een woning in deze buurt en wilt deze graag verkopen? Dan neemt u toch gewoon even contact op met Gerritse Makelaardij? Als makelaardij in Tilburg Tivoli weten wij als geen ander hoe we er voor moeten zorgen dat aan al uw wensen wordt voldaan. We begeleiden u bij elke stap in het proces van koop of verkoop en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Het is belangrijk dat u zich helemaal happy voelt bij het proces, wij staan voor u klaar om hier voor te zorgen.
 

Aan de slag met ons makelaarskantoor in Tilburg Tivoli

U kunt een aantal dingen verwachten van een makelaar in Tilburg Tivoli. Het is belangrijk dat deze makelaar de wijk goed kent en weet welke mogelijkheden hier allemaal liggen. Daarnaast is het ook heel belangrijk dat u zeker weet dat u te maken heeft met mensen die kundig zijn op het gebied van het verkopen en kopen van huizen. Mensen met een echte passie voor makelaardij, die staan te trappelen om u te helpen. Mensen die met u meedenken en u adviseren, maar die u daarnaast ook de rust geven die soms nodig is om goede keuzes te maken.
 

Gerritse Makelaardij voor Tilburg Tivoli

Wij zijn thuis in Tilburg. We weten dan ook als geen ander hoe we er voor moeten zorgen dat u geholpen wordt met verkoop, aankoop of taxatie van woningen. We hebben een groot netwerk opgebouwd en hebben een grote hoeveelheid prachtig onroerend goed in onze portefeuille zitten. We hebben het hier graag eens over met u. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen of om eens bij ons binnen te lopen. We gaan dan samen bekijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen om uw dromen te verwezenlijken.
 

‘Ik ben er voor u!’
Maud van Ooijen

Maud van Ooijen


Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring

inloggen