Wilt u recreëren in het groen en in een rustige omgeving? Dit unieke, schitterende bosperceel van maar liefst 8190 m2 met zomerhuisje en bijgebouw/houtopslag biedt u rust, ruimte en vrijheid.

Bestemming:
De bestemming is BOS met DAGRECREATIE. Permanente bewoning is NIET toegestaan. De bestaande voorzieningen (huisje en houtopslag) mogen worden gehandhaafd. Er mogen geen nieuwe recreatieve voorzieningen geplaatst worden.

Ligging:
Het perceel is gelegen in een rustige, bosrijke omgeving nabij de golfbaan, op de grens van het waterwingebied. Vanaf de Gilzerbaan is het Marterpad goed bereikbaar, per auto. In dit gebied liggen percelen met particulieren boseigenaren en percelen van de Tilburgsche Waterleiding Maatschappij. De particuliere boseigenaren hebben zich verenigd in de Vereniging ’t GEREGT, zodat de gezamenlijke belangen behartigd worden. Alle percelen hebben een eigen adres en postcode. Er zijn meerdere wandel en fietsroutes aanwezig in de omgeving. Ondanks de rustige liggen zijn de uitvalswegen goed bereikbaar.

Voorzieningen:
Het perceel is volledig afgerasterd en middels een poort toegankelijk. Een pad brengt u naar de open plek in het bos waar het gemetselde huisje (4.00x4.00m) staat. Voor het object ligt een terras met geweldig uitzicht naar het bos. Naast de kippenren staat de grondwaterpomp opgesteld, deze zijn niet vermeld op de lijst met voorzieningen, behorende bij het bestemmingsplan. In het bos treft u een houtopslag (3x5,5m, vergund) en een looppad door het bos. Het bos is voorzien van naaldbomen, berkenbomen en enkele grote eikenbomen.
Het huisje is in metselwerk opgetrokken en heeft naast een houtkachel, een eenvoudig keukenblokje en een sfeervolle inrichting van douglas hout. Het huisje is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en een plat dak. In het Marterpad ligt stroom tot aan de poort en er bestaat een mogelijkheid om een aansluiting te krijgen voor dit perceel.
Parkeren kan op eigen terrein.

Marterpad 17
5032 VK Tilburg
89.500,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring

inloggen