Aan de Nijverstraat in Tilburg, op de plek van de voormalige meisjesschool, worden zes twee-onder-een kap woningen gerealiseerd. Op steenworp afstand van de spoorzone, het station en het bruisende centrum van Tilburg. De woningen beschikken niet alleen over een stadstuin op het oosten met berging maar ook nog over een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein van de supermarkt welke eveneens een metamorfose ondergaat.

De zes woningen zijn nagenoeg identiek maar hebben toch enige verschillen die het geheel een speelse uitstraling geven. De verschillende dakvlakken en de fraaie metselverbanden geven het geheel een ‘dorpse’ uitstraling midden in de stad. Alle woningen worden standaard opgeleverd met keuken voorzien van inbouwapparatuur en een moderne badkamer. Meer-/minderwerk behoort zeker tot de mogelijkheden en wij lichten u daarover graag nader in bij een persoonlijk gesprek.

Reageer snel dan maakt u kans op deze prachtige woning op goede locatie.

Nijverstraat ong
5041 AH Tilburg
€ 296.500,- vrij op naam

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Tivolistraat 108, 5017 HS Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring