Aan de Nijverstraat in Tilburg, op de plek van de voormalige meisjesschool, worden zes twee-onder-een kap woningen gerealiseerd.

Op steenworp afstand van de spoorzone, het station en het bruisende centrum van Tilburg. De woningen beschikken niet alleen over een stadstuin op het noord-oosten met berging maar ook nog over een vaste parkeerplaats op het parkeerterrein van de supermarkt welke eveneens een metamorfose ondergaat.

De zes woningen zijn nagenoeg identiek maar hebben toch enige verschillen die het geheel een speelse uitstraling geven. De verschillende dakvlakken en de fraaie metselverbanden geven het geheel een ‘dorpse’ uitstraling midden in de stad. Alle woningen kunnen worden opgeleverd met keuken voorzien van inbouwapparatuur en een moderne badkamer. Meer-/minderwerk, zoals een uitbouw of een warmtepomp, behoort zeker tot de mogelijkheden en wij lichten u daarover graag nader in bij een persoonlijk gesprek. Als u kiest voor keuken en sanitair verwijzen wij u naar de mogelijkheden in de technische omschrijving.

De Nijverstraat is gelegen in de wijk de Besterd, een wijk ten noorden van het centrum. De wijk beschikt over een supermarkt, een aantal basisscholen en een fantastisch plein met verschillende winkels. Naast deze woningen is een moskee gelegen, deze wordt als gemeenschapshuis gebruikt en is goed geïntegreerd in de wijk. De Nijverstraat ligt op loopafstand van de spoorzone en het stadscentrum. Reist u vaak met de trein? Binnen 10 minuten kunt u zich op Tilburg Centraal bevinden. Daarnaast zijn er nog enkele speelgelegenheden voor kleine kinderen te vinden.

De woningen beschikken over de mogelijkheid om te parkeren op een ‘eigen’ parkeerplaats op het terrein van de supermarkt, welke eveneens een metamorfose ondergaat. Voor wat betreft de parkeerplaats, dit is een exclusief gebruiksrecht.

Nijverstraat ong
5041 AH Tilburg
€ 290.000,- vrij op naam

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring