Uitermate luxueus en in nieuwstaat verkerend penthouse/duplex appartement op toplocatie aan de rand van de Oude Warande.

Woonoppervlakte indicatie: 285m² exclusief terras//balkons.

HET APPARTEMENT IS VOLLEDIG GERENOVEERD, IN NIEUWSTAAT EN NA DE RENOVATIE NOG NIET BEWOOND GEWEEST!

Kenmerken / indeling: het penthouse kent o.a. een zitkamer, haardkamer én eetkamer van in totaal ruim 80 m², twee royale slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer, waarvan twee met eigen badkamer, een werkkamer, twee balkons en een terras-balkon met uitzicht over de bossen. De luxe keuken, royale entree met garderobekasten én de eigen inpandige lift maken het plaatje compleet voor de eigenaar die van luxe en privacy houdt met alle gemakken van een serviceappartement met allure. Het appartementsrecht beschikt tevens over een afgesloten garagebox in het gebouw en een parkeerplaats in de kelder.

De ligging van het appartementencomplex is fenomenaal. Vlakbij de uitvalswegen richting Breda, Antwerpen, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven is het geheel bijzonder centraal gesitueerd.

Serieuze gegadigden worden uitgenodigd om dit waardevolle bezit te bezichtigen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de makelaar.

Serviceappartementencomplex Koninxhoek aan de Professor Cobbenhagenlaan te Tilburg is gelegen op een zeer groenrijk perceel van ca. 4.847 m². nabij bossen, de universiteit, N.S. station en winkelcentrum.

Het complex is omstreeks 1978/1979 gebouwd en bestaat uit 65 appartementen waarvan 13 verschillende typen verdeeld over een toren met acht woonlagen waarin 29 appartementen en het lagere deel van het complex omvat 36 appartementen. In het tussenliggende gedeelte zijn onder meer de algemene ruimten, het beheerder appartement en de logeerkamers gesitueerd. Gedurende de eerste helft van 2006 heeft er een grondige renovatie aan de buitenzijde van het gebouw plaatsgevonden. Dit betrof de kozijnen / (schuif)puien, loggia's en balkons. Eind 2009 zijn zowel de entree als de openbare ruimtes binnen het gebouw totaal vernieuwd.

De inrit naar de hoofdingang is gelegen aan de Prof. Cobbenhagenlaan. Via het overdekte bordes, waar de toegangsdeuren automatisch open gaan, komt u in de entree waar de videofooninstallatie en de postkasten zich bevinden.

Hieraan grenst de receptie. Van hieruit wordt niet alleen toezicht gehouden op in- en uitgaande bezoekers en parkeerruimte, maar ook alle gewenste informatie verstrekt.


Faciliteiten binnen Koninxhoek.

Logeerkamers:
Totaal zijn er 6 2-persoons logeerkamers aanwezig. Deze kan men reserveren voor de te ontvangen gasten. Elke logeerkamer is ingericht met eigen toilet en badkamer. Deze kan men huren tegen een kleine vergoeding.

Krant:
Deze kan dagelijks vóór 09.00 uur op het appartement bezorgd worden door de nachtdienst.

Kapsalon:
Er is een volledig ingerichte kapsalon waar een gediplomeerde kapster, een gediplomeerde pedicure en een gediplomeerde schoonheidsspecialiste U op afspraak van dienst kunnen zijn.

Gezamenlijke ruimte:
Deze ruimte wordt voor verschillende doeleinden gebruikt zoals, bridgen, vergaderen, feestzaal, recepties e.d. Een deel van de zaal dient als biljartruimte. Sommige activiteiten, die meer ruimte vereisen (zoals grote ontvangsten, modeshow, lezingen en diners bij speciale gelegenheden) vinden in het restaurant plaats.

Zorg:
Men kan zich (gratis) laten inschrijven bij de zorginstelling die voor alle bewoners van Koninxhoek actief is. Hier kan men zowel directe noodhulp als ook lange termijn ondersteuning regelen.

Wasserette:
In het gebouw is een ruimte opgenomen waarin gewassen, gedroogd en gestreken kan worden.
Bij voorafgaande melding kan men tegen betaling hiervan gebruik maken.

Huisvuil:
Het huisvuil wordt twee keer per week door de huismeester bij u thuis afgehaald. Hij regelt de gescheiden aflevering van diverse soorten afval zoals: glas, papier en chemisch afval.

Boodschappen:
Er is een AH winkel op loopafstand (ca. 150 meter) en een winkelcentrum op een afstand van 3 autominuten.

Diverse diensten:
Men kan bemiddelen bij het aantrekken van huishoudelijke hulp.
Door de apotheek worden dagelijks recepten gehaald en medicijnen bezorgd.

Algemeen
De servicekosten bij verkoop bedragen circa € 967,- per maand.
De servicekosten bij verhuur bedragen circa € 420,- per maand (jaarlijks te indexeren)

De maandelijkse servicekosten omvatten o.a.:

– kosten verbonden aan het gebruik van de gemeenschappelijke ruimten
– algemene kosten m.b.t. exploitatie en onderhoud van gebouwen
– kosten van de installaties en inventaris
– kosten externe schoonmaakdiensten
– kosten externe adviseurs
– kosten verwarming en waterverbruik van algemene ruimtes
– verzekeringspremies voor brand-, storm- en waterschade van de algemene
ruimten
– algemene kosten m.b.t. de dienstverlening.
– kosten van warm en koud water.
– De kosten van verwarming en water van de appartementen wordt apart per
appartementappartement op basis van verbruik, doorberekend. Er wordt
een maandelijks voorschot voor de stookkosten geheven.
– Afgesloten fietsenberging in het souterrain.

Professor Cobbenhagenlaan 758
5037 DW Tilburg
€ 695.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring