Verrassend ruim appartement met 3 slaapkamers, woonkamer, ruime woonkeuken, badkamer en toilet. Het appartement is gelegen aan een mooi park in de wijk "Het Zand" en boven het winkelcentrum Westermarkt, scholen en NS-station "Tilburg-West".

Begane grond:
Gezamenlijke entree met trapopgang, lift, postkasten, intercom installatie en toegang tot het souterrain met bergingen.

Entree:
De royale hal met garderobenis, meterkast, toilet en vaste diepe kast biedt toegang tot de drie slaapkamers, woonkamer en de badkamer. De vloer is afgewerkt met laminaat.

Toiletruimte: Geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.

Woonkamer:
De ruime woonkamer is afgewerkt met een laminaat vloer, de wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk , tevens vindt u hier een aansluiting voor TV en telefoon. Vanuit de woonkamer heeft u een fraai uitzicht over de Westermarkt, vanuit de woonkamer zijn de woonkeuken en het balkon te bereiken.

Keuken:
De gezellige woonkeuken is te bereiken via openslaande deuren. De keuken beschikt over een vaste kast en is gelegen aan de galerijzijde, de keuken beschikt over een keukenblok met koelkast, vriezer, oven/grill, vaatwasser, gaskookplaat en een afzuigkap. De keuken is voorzien van een laminaatvloer. Het plaatsen van een eethoek is geen probleem.

Slaapkamer 1:
Deze ruime slaapkamer is gelegen aan de galerijzijde van het appartement. De kamer is afgewerkt met een laminaat vloer, wanden en plafond zijn voorzien van stucwerk. Tevens is er tv aansluiting.
Slaapkamer 2:
Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement met een uitzicht over het winkelcentrum. De vloer is afgewerkt met laminaat en een vaste kastenwand en toegang tot het balkon. Ook hier voorzien van tv aansluiting.
Slaapkamer 3:
Ook deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en afgewerkt met een laminaatvloer. Ook hier tv aansluiting.

Badkamer:
De nette badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douchecabine en een vaste wastafel met spiegel en onderbouwkastje.

Algemeen:

• Het appartement bevindt zich boven winkelcentrum Westermarkt.
• Het appartement beschikt over een berging in het souterrain.
• Het complex bevindt zich nabij Station West en de UvT.
• Het appartement beschikt over blokverwarming is voorzien van een huurgeiser tbv warm water.
• Maandelijkse bijdrage VVE € 283,- inclusief ca. € 110,- voorschot stookkosten.

Roelof Kranenburgplein 34
5042 MB Tilburg
€ 179.500,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring