listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 275.000

Postelse Hoeflaan 75

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 86 Woonoppervlakte
Op uitstekende locatie in gewilde woonwijk ’t Zand gelegen maisonnette inclusief parkeergarage met balkon op de eerste woonlaag. Het appartementencomplex is voorzien van een lift, gemeenschappelijke ruimte voor fietsenstalling, eigen berging en beschikt over een afgesloten parkeerterrein. Het betreft hier een brede laan met in het midden een royale boomrijke groenstrook.

Het appartement is gunstig gesitueerd ten opzichte van winkelcentrum de Westermarkt, de Universiteit en andere scholen, het Tweesteden Ziekenhuis en het openbaar vervoer waaronder Station Tilburg-West. Tevens zijn de uitvalswegen naar de omliggende steden snel bereikbaar.

De woning wordt verwarmd middels stadsverwarming en is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas (HR++).

Begane grond:
Verzorgde centrale entree met bellentableau, intercominstallatie, brievenbussen en toegang tot trappenhal, lift en de gemeenschappelijke ruimtes.

Eerste verdieping:
Entree/hal met hangcloset met fontein. Toegang tot kamer voorzien van aansluitingen ten behoeve van was- en droogapparatuur en opstelling boiler. Hier is tevens de meterkast gesitueerd. De moderne, in lichte kleurstelling uitgevoerde keuken beschikt over een vaatwasser, combi oven/magnetron, 5-pits gaskookplaat, koelkast, afzuigkap en voldoende opbergruimte.

De gehele eerste verdieping is voorzien van een keurige marmeren tegelvloer. De sfeervolle woonkamer beschikt over aansluiting ten behoeve van televisie en toegang tot gezellig balkon. Vanuit de woonkamer is middels een trap de begane grond bereikbaar. Hier bevinden zich twee royale slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer voorzien is van televisie aansluiting. De badkamer is voorzien van toilet, ligbad met douche en een wastafel.

Algemeen:
- centrale ligging t.o.v. winkelcentra, sportaccommodaties, ziekenhuis en stadscentrum.
- complex beschikt over een lift.
- een maisonnette met verrassend veel leefruimte.
- Inclusief ruime parkeergarage.
- parkeren op afgesloten terrein.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 275.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
282 m3
Woonoppervlakte
86 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
15 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Bouwjaar
1968
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.