TE KOOP Bedrijfsruimte met woning en royaal perceel t.b.v. uitbreiding Transportweg 1 Udenhout

Algemeen
Het object is gelegen vooraan op het bedrijvengebied ‘Kreitemolen’ in Udenhout. Dit gebied wordt gedomineerd door een groot aantal lokale ondernemingen en bedrijfswoningen. Het object bestaat uit twee geschakelde bedrijfsruimten die separaat en zelfstandig toegankelijk zijn middels een overheaddeur. Het royaal appartement op laag 1 voorziet in een dakterras, drie slaapkamers en een luxe keuken en badkamer. De woning is bijzonder licht en beschikt daarnaast over een hoogwaardig opleveringsniveau.

De bedrijfsruimte kan op eigen terrein verder worden uitgebreid met een oppervlakte van circa. 1.000 m2.

Udenhout is een dorp met ca 10.000 inwoners en valt onder de gemeente Tilburg. Het dorp heeft een goed voorzieningen niveau en de dorpen Oisterwijk, Loon op Zand, Helvoirt, Haaren en Berkel-Enschot.

Locatie
Het object is gelegen aan de invalsroute naar het dorp. De directe omgeving wordt gevormd door kleinere bedrijfsobjecten en woningen. De gezellige kern van Udenhout en de winkels bevinden zich op korte afstand.

Bereikbaarheid
Udenhout is gelegen nabij de N65 (Tilburg – ‘s – Hertogenbosch) en de A 261 (Tilburg – Waalwijk). Met eigenvervoer en openbaar vervoer is het centrum van Udenhout goed te bereiken.

Oppervlakte
De voor de beschikbare bedrijfsruimte is verdeeld in twee delen en bedraagt circa 170 m2. Op laag 1 bevindt zich de woning met een oppervlakte van 145 m2 en een dakterras van
40 m2.

Opleveringsniveau
Zowel de bedrijfsruimte als de woning heeft een degelijk, goed en uitstekend verzorgd opleveringsniveau. Overtuig uzelf.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Koopprijs
De vraagprijs van het object bedraagt € 750.000,= k.k.;

B.T.W.
Over verkoop van het object is geen BTW verschuldigd.

Oplevering
In overleg, op korte termijn.
Kenmerken

Transportweg 1
5071 NV Udenhout
750.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring

inloggen