DEZE WONING WORDT VERKOCHT MET KAMERHUURVERGUNNING. Deze gemoderniseerde hoek-woning met garage, moderne leefkeuken, ruime woonkamer en RIANT dakterras is gelegen in een van de meest populaire woonwijken van Tilburg, te weten : "Armhoef"!

Op loopafstand van het centrum, natuurgebied Moerenburg en de Piushaven is dit met recht een van de snelst verkopende wijken van Tilburg.

Bouwjaar: omstreeks 1930
Inhoud: ca. 300 m³
Woonoppervlakte: ca. 80 m² (exclusief inpandige garage)
Dakterras: ca. 36 m²

Indeling

Begane grond
De woning beschikt over een compacte entree met trapopgang en meterkast (al zul je in de praktijk doorgaans zelf de woning aan de zijkant betreden middels de loopdeur van de garage).
De woning beschikt over een ruime woonkamer met aan weerszijde aangenaam daglichtinval. De woonkamer is voorzien van een eiken vloer en strak afgewerkt.
Aangrenzend bevindt zich de half-open leefkeuken die enkele jaren geleden nog geheel is vernieuwd. Het betreft hier een luxe keuken met een strak natuurstenen werkblad, softclose laden en deuren, top-line apparatuur zoals een extra stille vaatwasser, afzuigkap met timer en dimfuncties, een zelfdovend gasfornuis (met timerfunctie) en een luxe oven. De keuken is een plaatje!
Aangrenzend aan de keuken bevindt zich het tussenportaal van waaruit het toilet, de badkamer en de inpandige garage bereikbaar zijn.
De badkamer is verzorgd, volledig betegeld en beschikt over een ligbad met douchemogelijkheid.
De zeer praktische inpandige garage is een geschenk voor iedereen met de wens voor opslag, stalling (motoren), een hobby of mogelijk een speelkamer/werkkamer. Voor de garage beschik je tevens over een eigen parkeerplaats!

1e Verdieping
Vanuit de overloop is elk van de drie kamers bereikbaar, alsmede een ruime bergzolder middels vlizotrap.
De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over karakteristieke hoekvensters, wat resulteert in een zeer mooi daglichtinval in de kamer. De kamer aan de zijkant doet nu dienst als kinderkamer, en de kleinste kamer, de kastenkamer is gelegen aan de achterzijde, van waaruit je toegang hebt tot het dakterras.

Het dakterras is een grote verrassing van dit huis! Het is gelegen op het zuiden, biedt veel zonuren gedurende de dag, is volledig voorzien van hardhouten vlonderdelen op een geïsoleerd dak en is ruim 36m² groot. Dit is een stuk groter dan de gemiddelde tuin voor woningen hier in deze buurt en het biedt verrassend meer privacy dan wellicht verwacht.

Algemeen
- Ruim dakterras op het Zuiden
- Een eigen parkeerplaats voor de deur
- Kunststof kozijnen
- Brede inpandige garage tbv opslag/werkruimte of wellicht een speelkamer
- Gelegen in de wijk Armhoef
- Zonnepanelen op het dak

Van Heutszstraat 37
5018 EV Tilburg
€ 215.000,- kosten koper

Stel een vraag over deze woning

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring