u tevreden, wij tevreden

Verkoopmakelaar Tilburg

Wilt u uw huis verkopen en bent u nu op zoek naar een verkoopmakelaar in Tilburg? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Gerritse Makelaardij. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop van huizen en ondersteunen u ook graag bij de verkoop van uw huis. Maar, u kunt ons ook inschakelen als u een aankoopmakelaar in Tilburg zoekt. Samen met u zoeken we dan de woning van uw dromen, uiteraard tegen een zo scherp mogelijke prijs. Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en over de makelaars die wij in dienst hebben.
 

Aan de slag met een verkoopmakelaar in Tilburg

Als u uw woning wilt verkopen, dan is het belangrijk dat u iemand in uw hoek heeft staan die u helpt met alle stappen die er bij dit proces genomen moeten worden. Er zijn heel wat dingen waar aan gedacht moet worden bij het verkopen van een huis. Zo moet uw huis getaxeerd worden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw huis goed wordt gepresenteerd en moet er omgegaan worden met makelaars van kopers, die voor hun klanten biedingen gaan doen. Wat is een goed bod? Wanneer kunt u beslissen om tot verkoop over te gaan? Wat komt hier allemaal bij kijken? Gerritse Makelaardij helpt u hier graag bij.
 

Werken met een aankoopmakelaar in Tilburg

Gerritse Makelaardij staat ook klaar om u te helpen bij het kopen van een huis. Zo is het heel belangrijk dat u een goed overzicht gepresenteerd krijgt van alle woningen die binnen uw wensen vallen. U moet een duidelijke keuze hebben als u echt uw droomwoning wilt gaan vinden. Wij helpen u bij het plannen van een bezichtiging, het doen van een bod en het afhandelen van het aankoopproces. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend een keer contact met ons op met al uw vragen.
 

‘Het verschil maak je met aandacht’’
Elly Teunissen

Elly Teunissen


Gerritse Makelaardij | Nieuwe Bosscheweg 105, 5017 JL Tilburg | T 013 580 20 70 | info@gerritsemakelaardij.nl|Privacyverklaring

inloggen