listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 375.000

Gaanderij 31

Alphen
  • 4 slaapkamers
  • 124 Woonoppervlakte
  • 226 m2
In rustige straat op goede en kindvriendelijke locatie vlakbij een groen plein met onder andere speelvoorzieningen gelegen, goed onderhouden, uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met salon aan huis in voormalige garage. De woning is o.a. voorzien van een ruime woonkamer, open moderne keuken, bijkeuken, vier slaapkamers, complete badkamer welke in 2015 is gemoderniseerd en een fijne achtertuin op het oosten met houten tuinhuis. De garage is gedeeltelijk verbouwd tot salon/multifunctionele ruimte (2019), berging en bergzolder.

De woning is nabij het fijne centrum van Alphen gelegen. Tilburg, Breda, Riel en Goirle en diverse uitvalswegen zijn nabij gelegen.

Begane grond:
Entree/hal met lichte tegelvloer, meterkast, toilet met vrij hangend closet (2015) met fontein, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.
Ruime en uitgebouwde woonkamer circa 47m2 (incl. open keuken) voorzien van lichte tegelvloer en trapkast/provisiekast. Aan de achterzijde gelegen open keuken met lichte tegelvloer en keukeninrichting.
De keuken is voorzien van een lichte keukeninrichting in hoekopstelling met granieten aanrechtblad met verhoogd bargedeelte. Als inbouwapparatuur treft u een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron, vaatwasser en een boiler. Bijkeuken met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

Eerste verdieping:
Overloop voorzien van doorlopende laminaatvloer en toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
Ruime voorslaapkamer, achterslaapkamer /ouderslaapkamer voorzien van een kledingkast en dakkapel.
De tweede achterslaapkamer is tevens voorzien van een dakkapel.
Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en spuitwerk wandafwerking.
De moderne en licht betegelde badkamer (2015) is voorzien van een vaste wastafel met meubel, ligbad, aparte douche, tweede toilet en design radiator.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap bereikbare voorzolder met laminaatvloer, cv-combi ketel opstelling (Atag 2022) en toegang tot de zolder(slaap)kamer voorzien van een dakkapel. Ruime zolderslaapkamer voorzien van een laminaatvloer en bergruimte onder de dakschuinte.

Buiten:
Voortuin en eigen oprit. En een op het oosten gelegen achtertuin, met terras, graspartij en een houten tuinhuis.
Vanuit de tuin bereikt u de berging met bergzolder en is er toegang tot de salon/multifunctionele ruimte (voorheen garage). De berging is voorzien van elektra en een wastafel. Middels een vlizotrap is de ruime bergzolder te bereiken.

Salon/ multifunctionele ruimte:
De Salon / multifunctionele ruimte is zowel via de berging te bereiken almede via een loopdeur aan de voorzijde van de woning, is voorzien van een tegelvloer in combinatie met vloerverwarming (2019). Een hele fijne ruimte voor zowel beroep aan huis, als kantoor/ thuiswerkplek of speelkamer.

Algemeen:
- Ruim opgezette en uitgebouwde twee onder één kapwoning met salon/multifunctionele ruimte (voorheen garage) en eigen oprit.
- Verbouwing garage/salon 2019
- De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.

Alphen
Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is ook een goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom het is fijn wonen in Alphen!

-Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 zijn gebouwd, bestaat het risico, dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

-Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd: “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 375.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
443 m3
Perceel
226 m2
Woonoppervlakte
124 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Overig inpandige ruimte
6 m2
Bouwjaar
1987
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.