listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 625.000

Beukendreef 49

Berkel-Enschot
  • 2 slaapkamers
  • 149 Woonoppervlakte
Exclusief wonen op een toplocatie in Berkel-Enschot. Dit riante appartement van circa 150 m2 is gelegen in het luxe complex “Beukenhorst”. Naast 2 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeerkelder heeft u ook toegang tot een aparte studio van 24 m2, gelegen aan de binnentuin. Deze studio is uitermate geschikt als logeer-/ werk- of hobbyruimte.
Het appartementencomplex is ruim van opzet en heeft een fraaie (gezamenlijke) binnentuin. Het appartement is gesitueerd op de 1e verdieping en beschikt over een royale entreepartij, grote living, nette keuken en badkamer, 2 slaapkamers en sfeervolle loggia. 

Entree complex

Middels de entree met intercom en brievenbussen is de centrale hal met lift en trapopgang bereikbaar. Vanuit de hal bereikt u de binnentuin met groot terras en heeft u toegang tot de aangrenzende studio’s. De studio met adres Beukendreef 35c behoort bij het appartement.

Indeling appartement 

Entree in hal met meterkast, toiletruimte en toegang tot een berging/wasruimte. Toiletruimte is ruim van opzet en voorzien van een hangend closet en fonteintje. In de berging is de aansluiting voor de wasmachine-apparatuur aanwezig, evenals de cv-ketel en de mechanische ventilatie (WTW).
Riante woonkamer met grote raampartijen en toegang tot het inpandige balkon/loggia. De woonkamer heeft veel lichtinval en heeft voldoende ruimte voor een royale zithoek met daarnaast voldoende ruimte voor de eettafel. 
Open Siematic keuken met rechte opstelling voorzien van diverse apparatuur (Miele) zoals een koelkast, een recirculatie afzuigkap, een keramische kookplaat met inductie en een wokbrander, vaatwasser, combi/magnetron en koffieautomaat. In de keuken is een voorraadkast aanwezig, ideaal voor een extra koelkast/vriezer en bergruimte voor overige keukenspullen.
Vanuit de hal is de gang met vaste kast bereikbaar. Vanuit de gang toegang tot de slaapkamers en badkamer. De twee slaapkamers hebben beide toegang tot het balkon. De grote slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand met schuifdeuren. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een ligbad, douche in cabine, zwevend closet en wastafel in meubel. 
In de kelder van het complex is een afsluitbare berging aanwezig met verlichting. Daarnaast is er toegang tot de parkeerkelder met 2 parkeerplaatsen behorende bij het appartement. 

Bijzonderheden:
•    De VvE wordt beheerd door Ibotec en de volledige bijdrage aan de VvE bedraagt € 388,00 per maand. 
•    Het appartement en het complex is geïsoleerd en voorzien van dubbel glas.
•    Balkon/patio is 13 m2 en gelegen op het zuiden.
•    2 eigen parkeerplaatsen in ondergrondse parkeerkelder.

Indeling studio

De studio c.q. kantoor-/praktijk-/hobbyruimte gelegen aan de gezamenlijke binnentuin van het appartementencomplex aan de Beukendreef heeft een woonoppervlakte van circa 24 m2.
Middels de centrale entree van het complex bereikt u de binnentuin waar de de studio’s gelegen zijn. De leefruimte van de studio grenst aan de binnentuin. De wanden zijn voorzien van behang en de vloer is voorzien van een laminaatvloer. Er is een eigen meterkast en CV-ketel aanwezig. Keukenblokje met kookplaat. Badkamer met zwevend toilet, douche in cabine, wastafel in meubel. 

Bijzonderheden:
•    In de studio is er een TV- en internetaansluiting aanwezig.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 625.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
541 m3
Woonoppervlakte
149 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
10 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m2
Bouwjaar
2004
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.