listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 480.000

De Kraan 18

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 119 Woonoppervlakte
  • 348 m2
Wat een geweldige kans op deze instapklare, perfect onderhouden twee-onder-een kap woning met prachtige tuin! Deze woningen zijn schaars, daarom weten we zeker dat je na een bezoek verkocht zult zijn.

De woning, welke is uitgebouwd, ligt op een mooie en gewilde locatie en beschikt over een luxe nieuwe keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, overdekt terras, voortuin, ruime oprit, vrijstaande garage met vliering en diepe veel privacy biedende achtertuin. Deze tweekapper is gunstig gelegen ten aanzien van het nieuwe (winkel)gebied Koningsoord, scholen, wandelgebied alsmede de uitvalswegen. Daarnaast is de woning centraal gelegen tussen de Loonse en Drunense duinen, de Oisterwijks bossen en vennen en de bruisende stad Tilburg.

De begane grond heeft o.a. een ruime sfeervolle living met moderne luxe keuken. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een moderne badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een vierde kamer die zich uitstekend leent voor een thuiswerkplek/kantoorkamer. Kortom de ideale gezinswoning met heerlijk wooncomfort op een fantastische locatie midden in het dorp.

Begane grond:

Hal
Via de entree kom je in een ruime hal met trapopgang en trapkast. Ook tref je hier de meterkast aan en biedt het je toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
De ruime en lichte sfeervolle living is voorzien van doorlopende eiken parketvloer en houtkachel. Door de grote raampartijen geniet deze ruimte van volop lichtinval. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen.

Woonkeuken
De semi open uitgebouwde woonkeuken is voorzien van openslaande tuindeuren die toegang geven tot het overdekt terras en de tuin. Ook de keuken heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze prachtige keuken is in 2022 geplaatst en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Bora kookplaat (groottype) inclusief Bora inbouw afzuigsysteem, stoomoven, combi oven/magnetron, vaatwasser, koelkast en Quooker. De vloer is afgewerkt met een mooie lichtgrijze tegelvloer in combinatie met vloerverwarming.

Bijkeuken
De bijkeuken is voorzien van een vaste kastenwand, wastafel met ombouwkastje en geeft toegang tot het toilet. Deze is geheel betegeld met zwevend toilet en fonteintje. De bijkeuken en de toiletruimte zijn tevens voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

1e Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en moderne badkamer.
De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning voorzien van laminaatvloer en vaste kast.
Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning, waarvan 1 kamer voorzien is van een airco-systeem (jaar 2021). De moderne badkamer beschikt over een ruim ligbad, douche, zwevend toilet en dubbele wastafel met ombouwmeubel. De badkamer is voorzien van inbouwspotjes en elektrische vloerverwarming.

2e Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken verdieping.
De verdieping is voorzien van een grote dakkapel over de gehele breedte met elektrische screens. De voorzolder beschikt over veel bergruimte en aansluitingen voor wasmachine- en drogeropstelling.
Zolder-/werkkamer, ook met veel bergruimte. Tevens vindt u hier de opstelling van de cv-ketel.

Tuin:
Keurige voortuin en oprit voor maar liefst 4 auto's. De diepe en fraai aangelegde achtertuin biedt u veel privacy en is voorzien van een overdekt terras aan de woning. De tuin is ingericht met sierbestrating, gazon, plantenborders, tuinverlichting, veel groen en biedt de gehele dag volop zon. Er is een praktische ondergrondse beregeningsinstallatie met eigen waterbron. De vrijstaande stenen garage is voorzien van elektra en water en geeft toegang tot de vliering.


Algemeen:
- schilderwerk buiten 2023
- ruime en uitgebouwde tweekapper op gunstige locatie
- zinken goten en hemelwaterafvoeren
- veel privacy biedende achtertuin
- de meterkast bestaat uit 11 groepen, aardlekschakelaars en krachtstroom
- volledig voorzien van dubbele beglazing
- screens aanwezig aan de voor-/en achterzijde van de woning
- een heerlijk gezinshuis met veel wooncomfort.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 480.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
493 m3
Perceel
348 m2
Woonoppervlakte
119 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
17 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
12 m2
Overig inpandige ruimte
19 m2
Bouwjaar
1960
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.