listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 475.000

Hazelaarlaan 46

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 169 Woonoppervlakte
  • 305 m2
Laat u verrassen door deze ruime, uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning op gewilde locatie met een woonoppervlakte van 169 m2. Een zeer goed onderhouden woning met inpandige garage, eigen oprit, zonnige achtertuin en zonnepanelen.

De woning is gelegen aan een rustige straat met veel groen, parkeervoorzieningen en een basisschool. Nabij de woning is een speelveld/parkje aanwezig. Vanuit de woning is het winkelcentrum Koningsoord goed bereikbaar evenals de voorzieningen in Berkel-Enschot en de uitvalswegen naar de omliggende steden. 


Indeling begane grond 

Middels een overdekte entree komt u binnen in een ruime hal met de trapopgang naar de verdieping, de meterkast en toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een hangend closet, fonteintje en ventilatie.  Vanuit de hal is de royale L-vormige woonkamer bereikbaar. Deze kamer heeft een Travertinvloer en heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. In de voorkamer is een sfeervolle gashaard aanwezig. De woonkamer is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd (1995). In de uitbouw is vloerverwarming aanwezig en deze heeft een grote pui met zonwering en toegang tot de tuin.
De centraal gelegen keuken heeft een U-opstelling en is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een koelkast, een combimagnetron en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. In de keuken bevindt zicht een deur die toegang geeft tot de garage. De garage is vanaf de inrit toegankelijk middels een kanteldeur met loopdeur en geeft toegang tot de achtertuin. 


1e verdieping

Ruime overloop met lichtinval en de trap naar de 2e verdieping. Vanuit de overloop zijn de ruime slaapkamers bereikbaar van resp. 18 m2, 11,5 m2 en 10 m2 groot, waarvan twee slaapkamers met een wastafel. De moderne badkamer is ingericht met een inloopdouche met glaswand en thermostaatkraan, dubbele wastafel met meubel en designradiator. Tevens bevindt zich op deze verdieping een aparte toiletruimte met zwevend toilet.


2e verdieping

Middels vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Via de overloop toegang tot de ruimte met de opstelling van de Nefit CV-ketel (2010), de wasmachine, -droger aansluiting en de omvormer voor de zonnepanelen. Toegang tot grote 4e slaapkamer met veel bergruimte onder de schuine kant, dakraam, wastafel en verwarming.


Buiten

Voortuin met eigen oprit die ruimte biedt aan 2 auto’s. Heerlijke zonnige achtertuin op het zuidwesten met ruim terras, gazon en vijver. De tuin is geheel omsloten en biedt veel privacy en is voorzien van elektra en een buitenkraan. 

Bijzonderheden:
- de woning is zeer goed onderhouden.
- de tuinkamer heeft airco en zonnewering op het glazen dak.
- de woning is voorzien van 12 zonnepanelen.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 475.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
650 m3
Perceel
305 m2
Woonoppervlakte
169 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Overig inpandige ruimte
24 m2
Bouwjaar
1975
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.