listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 485.000

Johannes van der Waalslaan 7

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 152 Woonoppervlakte
  • 282 m2
In een groene omgeving aan een rustige laan gelegen goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning op een perceel van 282 m2. De woning is zeer goed onderhouden en heeft een keurig aangelegde tuin. De woning is gelegen aan de rand van Berkel-Enschot in een rustige en kindvriendelijke omgeving. De woonwijk is ruim opgezet met veel groen, brede straten en diverse speelmogelijkheden. Sportvoorzieningen, winkelcentrum Koningsoord en scholen zijn op loop- en fietsafstand.

Door de gunstige ligging van de woning bent u zo op de snelweg richting Breda, Den Bosch en Eindhoven. Ook Tilburg is natuurlijk op steenworp afstand te bereiken.  
De woning heeft een sfeervolle L-vormige woonkamer met gashaard, 3 royale slaapkamers op de 1e verdieping en een uitgebouwde badkamer. Op de 2e  verdieping is een dakkapel over de volle breedte geplaatst en hier is een 4e slaapkamer aanwezig.  

INDELING

Begane grond

De ingang van de woning is aan de zijkant gesitueerd. In de hal heeft u een moderne toiletruimte met hangend closet en fonteintje en garderobe mogelijkheden.
Vanuit de hal komt u in de L-vormige woonkamer met gashaard, welke warmte en sfeer geeft. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot de tuin. De begane grond is voorzien van een gietvloer (Epoxy) met vloerverwarming en de wanden en plafonds zijn gestuukt.

Aan de achterzijde is de keuken geplaatst in een hoekopstelling voorzien van vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. Aan de andere zijde is een rechte opstelling met koelkast, magnetron, oven en veel kastruimte aanwezig. Vanuit de keuken is er zicht op de tuin en is er toegang tot de garage. De garage is voorzien van een grote pui met brede loopdeur en aan de achterzijde is er toegang tot de tuin. 

1e verdieping

Overloop met de trap naar de 2e verdieping en toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning waarvan één met dubbele kastenwand en één zeer royale slaapkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een wastafel in meubel. 
Uitgebouwde badkamer met raam voor een natuurlijke ventilatie en elektrische vloerverwarming naast een designradiator. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, hangend toilet, ligbad en brede wastafel in meubel met spiegelkast. In de douche is mechanische ventilatie aanwezig.

2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken 2e verdieping die uitkomt op de overloop met toegang tot een berging waar de Cv-ketel is opgesteld, hier is ook de aansluiting voor de wasmachine aanwezig. Op de overloop is een dakkapel aanwezig en bergruimte achter de schotten. Grote slaap-/werkkamer met speelse verhoging, op deze kamer loopt de dakkapel door. 

Buiten

Voortuin met eigen oprit. Aangelegde achtertuin met een terras aan de woning en een terras halverwege de tuin, een speelse onderbreking door een border met keien, gazon, hagen en beplanting. Achter in de tuin is een houten berging geplaatst. De tuin is geheel omsloten en middels een afsluitbare poort toegang tot de achter gelegen brandgang. In de tuin is elektriciteit aanwezig, tuinverlichting en buitenkraan met sproei-installatie voor achtertuin. 

Bijzonderheden:
•    De woning heeft 18 zonnepanelen aan de voor- en achterzijde op het dak.
•    Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2019 uitgevoerd.
•    De woning is voorzien van houten en kunststof kozijnen
•    De begane grond is voorzien van een Epoxy gietvloer met vloerverwarming.
•    Cv-ketel is van 2015 en wordt middels een contract onderhouden.
•    Aan de achterzijde van woning (begane grond) zijn elektrische screens aanwezig.
•    De woning heeft energielabel B.

 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 485.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
524 m3
Perceel
282 m2
Woonoppervlakte
152 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
5 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Bouwjaar
1972
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.