listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 365.000

Kerkakker 1

Berkel-Enschot
  • 3 slaapkamers
  • 92 Woonoppervlakte
  • 155 m2
Zeer goed onderhouden moderne hoekwoning met garage gelegen in een rustige wijk. De woning is volledig gemoderniseerd, voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de woning heeft zonnepanelen. 

De woning is gelegen in de wijk Berkelse Akkers en heeft mogelijkheden om te parkeren op het eigen perceel. De garage is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een bergzolder. Vanuit de woning zijn het winkelcentrum met aanwezige voorzieningen, scholen en sportfaciliteiten goed bereikbaar evenals de uitvalswegen naar de omliggende steden. 


INDELING

Begane grond

Entree in hal met de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toiletruimte. Toiletruimte is voorzien van een zwevend closet met soft-close bril en fonteintje, de verlichting is middels een sensor. Vanuit de hal met inbouwspots toegang tot de woonkamer met een natuurstenen vloer (leisteen) voorzien van vloerverwarming en praktische trap-/voorraadkast. Er is veel lichtinval door de grote raampartijen en het zijraam. De wanden en het plafond zijn strak gestuukt. Middels openslaande deuren is er toegang tot de achtertuin. 
De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning, deze is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en magnetron/oven. Vanuit de keuken middels een loopdeur toegang tot de achtertuin.


1e verdieping

Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers aan de voorzijde en de grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en draai-/kiepramen. Badkamer met luxe inloopdouche, wastafel in meubel, zwevend closet en in de kast een ingebouwde radio. De badkamer is voorzien van inbouwspots en in neutrale kleuren afgewerkt. 


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Op deze verdieping is het mogelijk een extra slaapkamer te creëren. Op de open zolderruimte met dakraam en zijraam is de aansluiting voor de was-apparatuur aanwezig en hier is de Cv-ketel en de omvormer van de zonnepanelen geplaatst. Er is extra bergruimte aanwezig achter de schotten. 


Buiten

Voortuin met eigen oprit voor de auto. Volledig omheinde achtertuin met poort naar de straat. Er ligt een terras aan de woning, kunstgras en er is sierbestrating aanwezig. Vanuit de tuin toegang tot de garage. De garage is in spouw gebouwd en voorzien van elektra en water. Via een luik toegang tot de bergzolder en middels een sectionaaldeur toegang tot de straat. 

Bijzonderheden:
• keuken en sanitair is uit 2011;
• Cv-ketel Nefit Trendline HR uit 2020;
• zonnepanelen, 8 stuks, zijn geplaatst in juli 2022;
• de woning is deels voorzien van houten kozijnen en deels van kunststof kozijnen;
• de woning is zeer goed onderhouden en instap-klaar;
• Nationale hypotheek garantie mogelijk; 
• starterslening gemeente Tilburg mogelijk, zie voorwaarden gemeente Tilburg. 
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 365.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
332 m3
Perceel
155 m2
Woonoppervlakte
92 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
20 m2
Bouwjaar
1988
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.