Verkocht
Prijs op aanvraag

Kerkstraat 31

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 138 Woonoppervlakte
  • 198 m2
Deze leuke 2-onder-1 kapwoning met garage is gelegen aan de Kerkstraat in Berkel-Enschot. In deze straat wordt wonen afgewisseld met een aantal buurtwinkels. De uitvalswegen zijn goed bereikbaar evenals de overige voorzieningen.
Naast de woning is een vrije doorgang gelegen die toegang verschaft tot het achtergelegen terrein met een aantal garages. Via deze doorgang bereikt u de eigen garage.

Indeling:
Begane grond:
Middels de voortuin bereikt u de entree. Achter de voordeur treft u de royale hal met de trapopgang naar de verdieping en de meterkast, deze is voorzien van een moderne groepenkast. De hal is grotendeels afgewerkt met de originele vloer en heeft extra lichtinval door het zijraam. Vanuit de hal is de extra diepe toiletruime toegankelijk. In de toiletruimte is naast het zwevend closet ook een fonteintje aanwezig.
Vanuit de hal is zowel de woonkamer als de keuken te bereiken. De lichte woonkamer is afgewerkt met een houten vloer en een centraal gelegen open haard. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar. In de royale keuken is ruimte voor een riante keuken opstelling. De huidige opstelling is geplaatst in een hoek en is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, magnetron/oven, koelkast en vriezer.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Een royale slaapkamer aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een nette douche in cabine, toilet en wastafel in een meubel. De badkamer heeft een mechanische ventilatie.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Op de voorzolder is de CV-ketel en de aansluiting voor de wasmachine aanwezig. Daarnaast is er veel bergruimte onder de schuine kap aanwezig.
Verwarmde zolderkamer met dakkapel, wastafel en veel bergruimte achter de schotten.

Buiten:
Voortuin met gazon en toegang tot de woning. Achtertuin met terras aan de woning, gazon, bestrating, poort (achterom) en toegang tot de garage. De garage is voorzien van elektra en een kanteldeur.

Bijzonderheden:
- de gehele woning is voorzien van spouwmuurisolatie (na-geïsoleerd)
- er zijn zonnepanelen aanwezig
- het schilderwerk is in 2020 uitgevoerd
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Prijs op aanvraag
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
484 m3
Perceel
198 m2
Woonoppervlakte
138 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
16 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
11 m2
Bouwjaar
1969
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.