listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 335.000

Mariahof 39

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 122 Woonoppervlakte
  • 187 m2
Op één van de leukste plekken in Berkel-Enschot gelegen sfeervolle hoekwoning! De woning heeft een vrij uitzicht op de “Oude Toren” van Berkel-Enschot en is gelegen aan een groot gras-/speelveld.
In 1963 is deze woning gebouwd en is enkele jaren daarna aan de achterzijde uitgebouwd. 

De ligging van deze woning is uniek, rustig en centraal. Vanuit de woning zijn de winkels in de Kerkstraat goed bereikbaar evenals het winkelcentrum Koningsoord, de uitvalswegen en het centrum van Tilburg.


Indeling begane grond

Middels een eigen pad langs de woning is de entree bereikbaar. Entree in ruime hal met originele tegelvloer, met trapopgang naar de verdieping, meterkast en toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet met fonteintje.

Vanuit de hal toegang tot de woonkamer, deels met tegelvloer en deels met parketvloer. De L-vormige woonkamer heeft een centraal gelegen schouw en een tweetal originele glas-in-lood ramen.

De keuken is gelegen in de aanbouw aan de achterzijde en voorzien van een hoekopstelling met apparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin oftewel de “achterom”. In de woonkamer nabij de keuken is een ruime kelderkast. 
 

1e verdieping

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, doucheruimte en de vaste trap naar de zolderverdieping.

Een slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een dakkapel, wastafel en inbouwkast. De andere slaapkamer aan de zijkant heeft een aansluiting voor een wasmachine en een deels ommuurde toilet (sanibroyeur). De derde slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft dubbele deuren naar het balkon.
Doucheruimte met originele vloer en betegeling met douche en wastafel.


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Ruime voorzolder met Velux dakraam, de opstelling van de CV-ketel en veel bergruimte onder het schuine dak. Royale zolderkamer met een brede dakkapel, wastafel en bergruimte achter de schotten.
 

Buiten

Middels een eigen achterom toegang tot de achtertuin op het Noord-Oosten. De tuin is voorzien van een terras, gazon en volledig omheind door een mooie groene haag. In de tuin is een dubbele stenen berging aanwezig met elektra.
 

Bijzonderheden:
·      zeer unieke ligging aan het Mariahof nabij de “Oude Toren”
·      Mooie groene sfeervolle straat
·      Eigendom van eerste bewoner bouwjaar 1963
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 335.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
423 m3
Perceel
187 m2
Woonoppervlakte
122 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
16 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m2
Bouwjaar
1963
Energielabel
G

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.