listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 470.000

Patrijslaan 15

Berkel-Enschot
  • 5 slaapkamers
  • 147 Woonoppervlakte
  • 307 m2
Deze woning lijkt aan de buitenkant misschien een doorsnee hoekwoning, maar u zult verrast worden door de ruimte die dit huis met garage en carport biedt. De woning heeft maar liefst 5 volwaardige slaapkamers, een moderne keuken en badkamer en is gelegen in een groene wijk aan een rustig hofje nabij het centrum van Udenhout. Naast parkeren onder de eigen carport, zijn er in de directe omgeving van de woning voldoende parkeermogelijkheden. Winkels, scholen, sport en horeca zijn goed bereikbaar evenals de uitvalswegen richting de omliggende dorpen en steden. Er is een regelmatige busverbinding naar het centrum van Tilburg, met bushalte op loopafstand.


INDELING

Begane grond

Entree in hal met garderoberuimte en meterkast. Vanuit de hal toegang tot de speels ingedeelde woonkamer met een ruime zit aan de voorzijde en royale eethoek met gashaard aan de achterzijde. In de woonkamer is de hal aanwezig met de trapopgang naar de verdieping en toiletruimte met zwevend closet met fonteintje. De woning is aan de achterzijde en deels aan de zijkant uitgebouwd, voor extra lichtinval zijn er twee dakkoepels geplaatst. Naast de eethoek is er in de aanbouw ruimte voor een thuis-werkplek of bijvoorbeeld een speelkamer. De woonkamer is deels voorzien van vloerverwarming.
De centraal gelegen keuken (2008) is opgesteld in een hoekopstelling en is voorzien van een inductie-/gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, oven (2022), vriezer en koelkast. De keuken is afgewerkt met en composiet aanrechtblad.
Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met vaste kast, gootsteen en loopdeur naar de tuin. 


1e verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers. Twee slaapkamers aan de voorzijde en één slaapkamer aan de achterzijde. Twee kamers zijn voorzien van een internet aansluiting en de grote slaapkamer is voorzien van een TV-aansluiting. Alle kamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer. 
De moderne badkamer is vernieuwd in 2007 en deze is voorzien van een ligbad, zwevend toilet, douche in cabine en dubbele wastafel in meubel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. 


2e verdieping

Vaste trap naar 2e verdieping. Voorzolder met de opstelling van de Cv-ketel, de aansluiting voor de wasmachine en extra bergruime onder de schuine kant. Op de voorzolder is het luik naar de vliering aanwezig. De twee volwaardige slaapkamers met zowel aan de voor- als aan de achterzijde een dakkapel zijn voorzien van inbouwspots en draai-/kiepramen.


Buiten

Voortuin met toegang tot de woning. Achtertuin met een zijpoort en een achterom naar de carport. De tuin is voorzien van een terras aan de woning, gazon en beplanting. Vanuit de tuin toegang tot de stenen garage met elektra en kanteldeur. Voor de garage is de carport geplaatst, hier kan de auto geparkeerd worden. 

Bijzonderheden:
• woning is voorzien van rolluiken (elektrisch en handmatig);
• kindvriendelijke, rustige, groene wijk;
• energielabel C;
• vrije ligging zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 470.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
528 m3
Perceel
307 m2
Woonoppervlakte
147 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
17 m2
Bouwjaar
1983
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.