listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 525.000

Tobias Asserlaan 5

Berkel-Enschot
  • 5 slaapkamers
  • 164 Woonoppervlakte
  • 300 m2
Royale, uitgebouwde twee-onder-één kapwoning met vijf slaapkamers, eigen oprit, carport en garage. De woning is gelegen aan de rand van Berkel-Enschot in een rustige, kindvriendelijke straat. De woonwijk is ruim opgezet met veel groen, brede straten en diverse speelmogelijkheden voor kinderen. Sportvoorzieningen, speeltuintje, het winkelcentrum en scholen zijn op loop- en fietsafstand.

Indeling begane grond

Entree/hal met toiletruimte, meterkast, garderobehoek en praktische schoenenkast. De hal en toiletruimte zijn in 2020 vernieuwd. Vanuit de hal toegang naar de living. De royale living (circa 50 m²) is door de trap op speelse wijze verdeeld in een zit- en een eetgedeelte. Het zitgedeelte aan de voorzijde beschikt over een open haard. Door de grote raampartijen is er fraai zicht op de brede straat en is er veel lichtinval. Het eetgedeelte aan de achterzijde staat in open verbinding met de keuken. Ook hier zorgt de schuifpui naar de tuin voor voldoende lichtinval. De moderne open keuken is voorzien van een vaatwasser, close-in boiler, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en een combi oven-magnetron en er is voldoende bergruimte. Vanuit de keuken is er via een loopdeur toegang naar de tuin en tevens toegang naar de inpandige garage. De garage is aan de voorzijde voorzien van houten openslaande deuren en aan de achterzijde is er een loopdeur naar de tuin. Tevens is de garage voorzien van verwarming.

Eerste verdieping
Overloop, ouderslaapkamer (circa 15 m²) aan de voorzijde, slaapkamer 2 (eveneens aan de voorzijde, circa 13 m²) beschikt over een deur naar het balkon, slaapkamer 3 (circa 9m²) is gelegen aan de achterzijde. De verdieping is voorzien van een wit gelakte grenen vloer. Royale badkamer (2013) voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en hangend toilet.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken. Hier bevinden zich slaapkamers 4 en 5. Op de overloop bevindt zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Remeha Tzerra, 2017) en bergruimte achter de schotten. Slaapkamer 4 (circa 14 m²) is voorzien van op maat gemaakt kasten in de schuine kant. Slaapkamer 5 is in gebruik als wasruimte. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Boven slaapkamer 5 bevindt zich een bergzolder, die vanaf de overloop met een losse trap te bereiken is.

Tuin
In 2016 is de achtertuin opnieuw aangelegd. De tuin is voorzien van een tweetal terrassen, gazon, plantenborders met onder andere lavendel en annabellen en twee bolcatalpa boompjes. Tevens bevindt zich hier een houten berging voor het opbergen van tuingereedschap etc. en een klein speelhuisje voor de kids. Achter de woning is een brandgang aanwezig. Er is een mogelijkheid voor een achterom.

Algemeen
* Hardhouten kozijnen voorzien van HR++ glas behoudens begane achterzijde daar is het dubbele beglazing.
* CV combiketel Remeha 2017.
* Totale renovatie in 2013, tuinaanleg 2016.
* Plat dak van uitbouw en carport vernieuwd in 2020.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 525.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
644 m3
Perceel
300 m2
Woonoppervlakte
164 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Gebouwgebonden buitenruimte
24 m2
Overig inpandige ruimte
19 m2
Bouwjaar
1973
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.