listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 850.000

Torenhoekstraat 5

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 168 Woonoppervlakte
  • 808 m2
Zeer fraai gemoderniseerd en uitgebouwd vrijstaand woonhuis op een perceel van ruim 800 vierkante meter met een multifunctioneel bijgebouw van ruim 110 m² welke achter op het perceel is gelegen en bereikbaar via de langgerekte oprit. 

De huidige eigenaren hebben in 1998 eerst het bijgebouw gebouwd en zijn daarna het woonhuis grondig gaan moderniseren en uitbouwen. Het bijgebouw is momenteel in gebruik ten behoeve van 'beroep aan huis' maar is natuurlijk ook uitermate geschikt als gastenverblijf, mantelzorgwoning of gewoon als stallingsruimte. Het bijgebouw is opgetrokken in spouw, wordt zowel verwarmd als ook gekoeld door middel van een airco en beschikt over elektra en water. De garage/carport is voorzien van een elektrisch rolluik en het bijgebouw beschikt over een royale bergzolder.


INDELING

Begane grond

Entree/hal met trapopgang, meterkast (gemoderniseerd) en een volledig betegeld toilet met fontein. Toegang tot de eetkamer met erker aan de voorzijde en halfopen keuken met openslaande tuindeuren naar de oprit. Erg speels ingedeeld en dankzij de vele raampartijen een geweldige lichtinval! De keuken is geplaatst in 2015 in neutrale kleurstelling en beschikt over een diep (90 cm) aanrechtblad met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en spoelbak. Aan de andere zijde een extra grote koelkast, aparte en eveneens grote vriezer alsmede een stoomoven, koffiezetmachine en een combimagnetron. Het blad is uitgevoerd in composiet. De grootste verrassing betreft de woonkamer. Deze werd indertijd uitgebouwd en meet ruim 55 m². De woonkamer is iets verdiept aangebouwd waardoor er een prettige sfeer hangt en gecombineerd met de drie openslaande tuindeuren naar het terras én de vele raampartijen is het een heerlijke ruimte die op allerlei manieren gezellig in te richten valt.


Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een kastenkamer annex wasruimte. De eerste slaapkamer (ca. 10 m²) biedt toegang tot de royale bergzolder. Vervolgens de moderne badkamer (2014) voorzien van hangcloset, inloop-/regendouche, dubbele wastafel in fraai meubel en een plafond met inbouwspots. Kastenkamer met opstelling wasmachine en droger. Tweede slaapkamer van ca. 10 m² en aansluitend de fraaie hoofdslaapkamer met openslaande tuindeuren welke toegang bieden tot een groot dakterras.


Tweede verdieping

Bergzolder met opstelling CV combiketel (Nefit, 2000).


Tuin

De woning is omringd door een fraai aangelegde voor- en achtertuin. Aan beide zijden beschikt het woonhuis over een oprit beiden voorzien van een houten poort. De rechteroprit biedt toegang tot het bijgebouw en de linker oprit biedt toegang tot een prachtige carport met aansluitend een overdekt terras zowel aan de zijkant als aan de achterkant van de woning, in totaal ruim 110 m² met lichtopeningen en elektra. Verder beschikt de tuin over een gazon, hedra en platanen.


Algemeen

* Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
* Gehele begane grondvloer voorzien van tegelvloer met vloerverwarming;
* Alle wanden en plafonds voorzien van stucwerk;
* Volledige elektrische installatie én volledige riolering (PVC) vernieuwd;
* Keuken en badkamer in 2015 respectievelijk 2014 vernieuwd;
* Alle platte daken in 2015 vernieuwd (bitumen);
* Dak-, vloer- en muurisolatie.

De woning is gelegen in een fraaie villawijk op een centraal punt in het dorp waardoor winkels, scholen en sportfaciliteiten allen op loop- en fietsafstand liggen en tevens ook uitermate gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 850.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
650 m3
Perceel
808 m2
Woonoppervlakte
168 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
113 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
114 m2
Overig inpandige ruimte
7 m2
Bouwjaar
1958
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.