listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 695.000

Ganzeven 7

Goirle
  • 4 slaapkamers
  • 268 Woonoppervlakte
  • 767 m2
In rustige straat op centrale locatie nabij de uitvalswegen treft u deze bijzondere, onder architectuur gebouwde, speels ingedeelde vrijstaande woning. De woning beschikt over een zeer royale inpandige garage en een enorme kelder met diverse (verblijfs-) vertrekken en een prachtige tuin rondom op een perceel van 767 m².

Indeling begane grond

Prachtige royale entree/hal met vide en trap naar kelder en eerste verdieping. In de hal bevindt zich de meterkast, een bergkast, de toiletruimte en een garderobehoek. De kelder is voorzien van een praktische provisieruimte en een hobbyruimte van ruim 26 m². De twee koekoeksramen zorgen voor natuurlijk lichtinval.
Royale living en eetkamer welke op speelse wijze door middel van de open haard gescheiden zijn. De dubbele schuifpui en de vele raampartijen zorgen voor een uitstekende lichtinval. De half open keuken is gelegen aan de voorzijde en bereikbaar door een niveauverschil. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: 5-pits gaskookplaat (met wokbrander), afzuigkap, vaatwasser, koelkast, dubbele spoelbak en oven. Tevens bevindt zich in de keuken een klein barretje.
De royale garage is bereikbaar vanuit de hal en is aan de voorzijde voorzien van een kanteldeur met separate loopdeur en aan de achterzijde beschikt deze over een loopdeur naar de tuin. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers, indien gewenst kan men hier op eenvoudige wijze 4 kamers van maken. De zeer royale ouderslaapkamer beschikt over vaste kastenwanden en een vast bureau, slaapkamer 2 en 3 meten beide circa 19 m² Alle kamers zijn voorzien van een dakkapel. Complete badkamer met ligbad, dubbele wastafel, bidet, wastafel en een douche. Op de overloop bevindt zich een separate toiletruimte met naastgelegen bergkast.

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbare bergzolder met opstelling c.v.-combiketel (Intergas HRE eco, 2020).

Tuin

Fraai aangelegde tuin voorzien van diverse plantenborders, gazon, beukenhagen, diverse fruitbomen (twee perenbomen, twee appelbomen en twee pruimenbomen) en een druivenstruik op het terras. Direct aan het huis bevindt zich een fijn terras op het zuiden met vijverpartij en achter in de tuin bevindt zich een 2e terras. In de tuin is diverse buitenverlichting aanwezig.

Algemeen

* gelegen op centrale locatie nabij de uitvalswegen;
* geheel voorzien van dubbele beglazing;
* Nieuwe CV combiketel;
* Prachtige tuin rondom de woning.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 695.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
1074 m3
Perceel
767 m2
Woonoppervlakte
268 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
38 m2
Overig inpandige ruimte
51 m2
Bouwjaar
1982
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.