listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 400.000

Sporenring 270

Goirle
  • 3 slaapkamers
  • 140 Woonoppervlakte
  • 81 m2
Moderne, niet-alledaagse ruime middenwoning met tuin op het zuiden én 3 zonnige terrassen, 3 slaapkamers, een werkkamer én een eigen parkeerplaats! De woning is gelegen in wijk de Boschkens, heeft hoge plafonds, veel lichtinval en uitzicht op groen. Bovendien is de woning gasloos: verwarming middels warmtepomp en vloerverwarming.

Kortom, de ideale woning voor degene die niet van “standaard” houdt, op zoek is naar veel ruimte en een groene woonomgeving.
Waarom de woning niet standaard is? Dat komt door de speelse indeling, waardoor elke woonlaag een functie heeft: begane grond: keuken en eetkamer, eerste verdieping: woonkamer met zonnig terras, tweede verdieping: slaapkamers (eveneens met terras) en badkamer, derde verdieping: slaap/werkkamers (met terras).

Perceeloppervlakte 81 m²
Inhoud ca. 480 m³
Gebruiksoppervlakte 140 m²
Bouwjaar 2009

Indeling begane grond:
Entree via zonnige voortuin, meterkast, toiletruimte v.v. een zwevend toilet en fonteintje (wit sanitair, geheel betegeld) en toegang naar de keuken en eetkamer. Deze ruimte is ingericht met een modern L-vormig keukenblok v.v. diverse lades, apothekerskast, spoelbak, 4-pits inductiekookplaat, afzuigschouw, koelkast, vriezer, vaatwasser (2023) en stoom/hetelucht oven. Verder is er een losse laden/servieskast en ligt naast de keuken de bijkeuken/berging met aan/afvoer wasmachine en opstelling warmtepomp. Vanuit de eetkamer geeft een schuifpui toegang tot het terras en de voortuin en een trap tot de 1e verdieping.

1e verdieping:
Op deze woonlaag -totale oppervlakte van ca. 35 m²- bevindt zich de woonkamer. Door de grote raampartijen met schuifpuien (naar terras) komt er veel licht binnen en heeft u een fraai uitzicht over het tegenover gelegen groen. In de woonkamer is een computerhoek en een trapopgang naar de ….

2e verdieping:
Op deze woonlaag bevindt zich de royale ouderslaapkamer met schuifkastenwand en middels schuifpui toegang naar het terras met uitzicht over het groen. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, een zwevend toilet, een dubbele wastafel en designradiator. Verder is er een kast met unit ventilatie en vloerverwarming. Trapopgang naar....

3e verdieping:
Op deze woonlagen zijn 3 (slaap)kamers, waarvan de kamers aan de voorzijde middels schuifpui toegang hebben tot een terras. De grootste slaapkamer heeft eveneens een kastenwand. Verder is er een bergruimte met opstelling ventilatie unit.

Buiten:
De woning heeft meerdere fijne buitenruimten; 3 zonnige terrassen en een voortuin op het zuiden, aangelegd door Trendy Tuinen Oisterwijk en voorzien van sierbestrating, plantenbakken, een waterelement en een containerhoek. Verder is er een houten berging.
Achter de woning is op een gezamenlijk terrein een eigen parkeerplaats gelegen, bereikbaar middels een afgesloten houten poort.

Omgeving:
De woning is in de jonge woonwjjk de Boschkens gelegen, op korte afstand van het centrum van Goirle met winkels, scholen, overige voorzieningen en nabij natuurgebied de Regte Heide. De snelwegen naar Eindhoven, Breda, ’s-Hertogenbosch zijn snel bereikbaar.

Algemeen:
• De begane grond-en eerste verdiepingsvloeren zijn voorzien van natuurstenen tegels. De tweede verdiepingsvloeren zijn voorzien van, (pvc) laminaat. De wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk.
• Alle kozijnen en ramen zijn van aluminium en voorzien van HR glas. De schuifpuien hebben zonnescreens.
• De woning heeft energielabel AA++.
• De vloerverwarming werkt tevens als koeling in de zomermaanden.
• Eigen parkeerplaats en parkeerplaatsen op openbare parkeerpleinen.
• Bijdrage VVE parkeerplaats € 7,30 per maand. Bijdrage belangenvereniging wal € 340,-- per jaar.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 400.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
480 m3
Perceel
81 m2
Woonoppervlakte
140 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
4 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Overig inpandige ruimte
25 m2
Bouwjaar
2009
Energielabel
A++
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.