listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 295.000

Beneluxlaan 41

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 126 Woonoppervlakte
  • 160 m2
Uitgebouwde tussenwoning gelegen in de rustige wijk “Het Zand”. De woning ligt op een mooie locatie nabij het Westerpark en winkelcentrum Westermarkt. De woning beschikt over vier slaapkamers en een leuke achtertuin gelegen op het zonnige westen. In de nabije omgeving vindt u vele voorzieningen zoals winkelcentrum "Westermarkt", NS treinstation Tilburg Universiteit, tandarts, fysio, het "Wandelbos" en de universiteit van Tilburg. Met de fiets bent u binnen 15 minuten in het centrum van Tilburg. De Tilburgse binnenstad staat bekend om zijn groot en gevarieerd winkelaanbod, de gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés. Via de omliggende uitvalswegen bent u daarnaast met de auto snel de stad uit richting de omliggende dorpen en steden.

Begane grond:
De hal/entree geeft toegang tot de toiletruimte, garderobekast, trapopgang, trapkast en de uitgebouwde woonkamer en keuken. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een modern toilet en een fonteintje.
Ruime uitgebouwde woonkamer voorzien van laminaatvloer met aan de achterzijde de eetkamer voorzien van openslaande tuindeuren en loopdeur naar het terras.
Door de grote raampartijen aan zowel de voor- als de achterzijde komen er veel daglicht de ruimte binnen. De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer/eetkamer.
De keuken is in rechte opstelling en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven.


Eerste verdieping (beton):
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van een laminaatvloer.
De badkamer is voorzien van een wastafel met ombouwmeubel, toilet en een douche.

Tweede verdieping (hout):
Ook deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. De verdieping is verdeeld in een voorzolder met bergruimte, een slaapkamer/hobbykamer met grote dakkapel voorzien van laminaatvloer en een kleine kamer in gebruik als waskamer met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelling van de CV-ketel.

Tuin:
De woning beschikt over zowel een voor- als achtertuin. De voortuin heeft sierbestrating en plantenborders. De achtertuin is gelegen op het zonnige westen en is voorzien van bestrating. Achterin de tuin vindt u de vrijstaande stenen berging welke is voorzien van elektra. Tevens vindt u hier de achterom met toegang tot de brandgang achter de woningen.

Algemeen:
- uitgebouwde tussenwoning met vier slaapkamers;
- leuke tuin gelegen op het zonnige westen;
- rustige, kindvriendelijke en groene omgeving;
- gelegen nabij veel verschillende voorzieningen;
- gelegen op ca. 15 minuten fietsen van het centrum van Tilburg;
- gelegen nabij uitvalswegen richting Breda, Eindhoven & 's-Hertogenbosch;
- bij verkoop zal gebruik gemaakt worden van de “Feitelijk gebruik clausule”.

Wijk:
"Het Zand" is gelegen tussen de Rueckertbaan, Reitse Hoevenstraat en de Taxandriëbaan en telt ca. 11.500 inwoners. De wijk is gelegen nabij vele onderwijsinstellingen zoals de Tilburg University, De Rooi Pannen, Avans Hogescholen en ruime keuze aan middelbare- en basisscholen. Vanuit de wijk bereikt u in ongeveer 10 minuten fietsen het centrum van Tilburg. Daarnaast ligt de wijk ook zeer centraal voor andere voorzieningen zoals winkels en recreatie. Het winkelcentrum "Westermarkt", tevens halte stadsbus, is in directe nabijheid en u kunt op loopafstand genieten van de natuur in het "Wandelbos" en de "Oude Warande". Door de aanwezigheid van NS station "Tilburg Universiteit" is de wijk met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Daarnaast kunt u in de hele wijk vrij parkeren.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 295.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
446 m3
Perceel
160 m2
Woonoppervlakte
126 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
11 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Bouwjaar
1963
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.