listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 425.000

Beukenstraat 80

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 120 Woonoppervlakte
  • 131 m2
Werkelijk tot in de puntjes verzorgde, gemoderniseerde én uitgebouwde tussenwoning in de geliefde Bomenbuurt. Deze fraaie jaren ‘30 woning beschikt over enkele karakteristieke elementen en heeft een heerlijke achtertuin met berging en achterom.

Indeling begane grond

Via de prachtige voordeur komt u in de hal met garderobe en trapopgang. Toegang tot de gezellige woonkamer en open woonkeuken in de uitbouw (2011) aan de achterzijde. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming en stucwerk wand- en plafondafwerking. Het rookkanaal ten behoeve van een houtkachel is open. Ter plaatse van het zitgedeelte ligt een fraaie eikenhouten vloer in visgraat motief. De keuken heeft een natuurstenen tegelvloer en beschikt over de navolgende inbouwapparatuur: vier pits gaskookplaat met afzuigkap, een heteluchtoven, een koelkast en een vaatwasser. Ook bevindt zich hier de betegelde kelder met gemoderniseerde meterkast, opstelling unit vloerverwarming. Achter de keuken is een fraai, met metrotegels afgewerkt, tussenportaal met opstelling CV combiketel (Nefit, 2020) alsmede een separaat toilet met hangcloset en fontein en decorradiator. Via een schuifdeur is toegang tot een wasruimte met opstelling wasmachine en droger. Tot slot treft u op de begane grond openslaande tuindeuren (2020) naar de gezellige achtertuin.

Eerste verdieping

Aan de voorzijde treft u de hoofdslaapkamer met vaste kast. Deze slaapkamer kenmerkt zich door de lage ramen en de markiezen aan de buitenzijde. De tweede slaapkamer met vaste kast is nu in gebruik als kledingkamer. Deze kamer volstaat prima als tweede slaapkamer. Op de overloop en slaapkamers ligt een marmoleum vloer. De prachtige badkamer (2011) beschikt over een hangcloset, dubbele design wastafel in meubel, decorradiator en royale inloop-/regendouche. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en stucwerk wandafwerking. 

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbare voorzolder met twee Velux dakramen en bergruimte. Derde slaap-/werkkamer met dakkapel en vaste schuifkastenwand.

Tuin

Fraai aangelegde achtertuin met sierbestrating, stenen berging en achterom. De royale berging (ca. 2016) beschikt over een betonvloer, elektra en een afsluitbare achterom. De tuin is sfeervol ingericht met klinkerbestrating, beplanting en buitenverlichting. Een rolluik ter plaatse van de tuindeuren zorgt voor de nodige verkoeling in de zomer. 


Algemeen
* Uitmuntend schilderwerk binnen en buiten
* Zinken hemelwaterafvoeren
* Dak deels geïsoleerd
* Houten kozijnen met dubbele beglazing
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 425.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
413 m3
Perceel
131 m2
Woonoppervlakte
120 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
12 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Bouwjaar
1939
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.