listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 425.000

Blazoenstraat 68

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 121 Woonoppervlakte
  • 114 m2
Je hebt van die woningen die meteen verrassen als je binnenstapt. Deze uitgebouwde en gemoderniseerde woning heeft nog diverse karakteristieke elementen, is lekker ruim ook, met een woonoppervlakte van circa 121 m² en een inhoud van circa 415 m³.

U zult tijdens een bezichtiging ervaren dat er in deze woning sprake is van een aansprekende mix van enerzijds modern comfort met o.a. de vernieuwde keuken, badkamer en toilet en originele details zoals kamer-en-suite met mooie glas in lood schuifdeuren, paneeldeuren en origineel tegelwerk in de hal.

De moderne badkamer bevindt zich op de bovenverdieping, voorzien van een ligbad, aparte douche, badkamermeubel en 2e toilet. Verder 3 slaapkamers, moderne woonkeuken en leuk aangelegde tuin met berging.

Bovendien is deze woning voorzien van kozijnen met driedubbel glas, een geïsoleerde betonlookvloer met vloerverwarming op de gehele benedenverdieping, dakisolatie en een hybride CV ketel van 2020.

We kunnen hier gerust spreken van een zeer bijzondere en sfeervolle woning!


Ligging

Deze woning is gesitueerd op loopafstand van het populaire Piushavengebied met zijn gezellige restaurantjes, het mooie Leijpark en het stadscentrum en weekmarkt op zaterdagen. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er de diverse supermarkten en specialiteitenzaken op het AaBe Fabrieksterrein, ook vlakbij. Verder is deze woning gelegen in de buurt van openbaar vervoer, diverse basis- en middelbare scholen en natuurgebied Moerenburg. De uitvalswegen naar Breda, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn binnen 5 minuten bereikbaar.


INDELING 

Begane grond

Entree/hal voorzien van een moderne betonlookvloer, welke doorloopt over de gehele benedenverdieping. Originele tegellambrisering. Toegang tot de voorkamer, de achterkamer en trapopgang naar de verdieping. De woonkamer, type kamer-en-suite met mooie glas in lood schuifdeuren, is voorzien van strak afgewerkte wanden en plafond met lijst.
De voorkamer, met aparte deur vanuit de hal, kan prima als thuiswerkkamer of speelkamer dienen, uitermate sfeervol met de raampartij aan de voorzijde en de praktische kasten aan de zijde van de en-suite-glas-in-lood deuren.
De achterkamer, ook met aparte deur vanuit de hal, heeft veel lichtinval door de aanwezige lichtstraat in de aanbouw en staat direct in verbinding met de open keuken. Mooie vernieuwde, moderne eilandkeuken met alle benodigde apparatuur om uzelf en uw gasten te verblijden met een heerlijke maaltijd, extra gezellig door het directe contact met de eettafel. Daarnaast zijn alle lichtpunten op de begane grond voorzien van sfeer verhogende dimmers. Deur naar de praktische kelderkast met daarin de energiemeters. Aparte ruimte met daarin de aansluitingen voor de was apparatuur en extra bergruimte. Tot slot een strak afgewerkte toiletruimte voorzien van een zwevend toilet, fonteintje en raam. 


Achtertuin

Strak aangelegde tuin met aan de ene kant een groene erfafscheiding en aan de andere kant van hout. Verder moderne plavuizen/tegels, plantenborders en over de volledige achterzijde een overkapping met daarin een berging met achterom.


1e verdieping

Via de overloop, voorzien van een laminaatvloer, is er toegang tot 2 slaapkamers, twee bergkasten en de badkamer. Trapopgang naar de 2e verdieping met daaronder nog een extra kast. Slaapkamer 1 is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een laminaatvloer. Kozijn met triple glas. Slaapkamer 2 is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een laminaatvloer. Kozijn met triple glas. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafelmeubel en 2e toilet. Afgewerkt met een mooie antraciet natuursteen tegelvloer en grote wandtegels op de wanden. Een handdoekradiator en spots in het plafond completeren deze mooie badkamer.


2e verdieping

Vaste trap naar de 2e verdieping. Via een loopdeur toegang tot de prachtige 3e slaapkamer. Mooie grote, hoge, strak afgewerkte zolderruimte met balken in het zicht. Dakvensters aan de voorzijde en aan de achterzijde kozijnen met triple glas. Geïsoleerde vloer en dakisolatie. Strak afgewerkte plafonds met dimbare inbouwspots. Grote vaste kastenwand en deur naar de technische ruime met daarin de zuinige hybride CV ketel van 2020.

Algemeen
- Geheel gemoderniseerde en uitgebouwde woning.
- Mooie en-suite-deuren met glas in lood.
- Goed geïsoleerd met o.a. triple glas, vloer- en dakisolatie.
- Hybride CV ketel van 2020.
- Vloerverwarming op de begane grond.
- Vernieuwde eiland keuken met apparatuur.
- Vernieuwde toilet met fonteintje.
- Luxe badkamer op de 1e verdieping met ligbad, aparte douche en 2e toilet.
- Netjes aangelegde, onderhoudsarme tuin.

Kortom, een woning waar u met volle teugen van kunt gaan genieten de komende jaren.

Aangezien de woning ouder is dan 50 jaar zal in de koopakte de algemene ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 425.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
415 m3
Perceel
114 m2
Woonoppervlakte
121 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
5 m2
Bouwjaar
1941
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.