listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 925.000

Bosscheweg 44

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 148 Woonoppervlakte
  • 1763 m2
Prachtig vrijstaand woonhuis met schitterende tuin pal op het zuiden gelegen op een perceel van maar liefst 1.763 m². Volledige privacy gegarandeerd door het vrije uitzicht over de prachtig aangelegde achtertuin die eindeloos lijkt! De woning is gesitueerd aan de Bosscheweg, bereikbaar via de ventweg en ligt zeer centraal ten opzichte van de uitvalswegen, Tilburg en vele andere voorzieningen.

De woning werd in 2017 en de jaren daarna gemoderniseerd en is zeer degelijk gebouwd. Onder andere een gezellige en tuingerichte woonkeuken, een sfeervolle woonkamer en een fraaie keuken en badkamer opgeteld met strakke wanden en plafonds maken de woning instap klaar.

Aan de voorzijde van de woning werd in 2017/2018 een overkapping met verlichting vanuit de carport naar de voordeur getrokken waarbij tevens de enkele carport naar een dubbele carport getransformeerd werd (met lichtkoepel). Verder werd er een elektrisch bedienbare poort geïnstalleerd, de oprit werd volledig opnieuw bestraat en de poort en de voordeur werden voorzien van een nieuwe fraai hout 'look'. Slotstuk was het volledig schilderen van de woning waardoor er een prachtig modern geheel ontstond.

Indeling begane grond

entree/hal met gemoderniseerd toilet (2017) met hangcloset en design wastafel in fraai meubel alsmede daglichttoetreding, inbouwspots en grote spiegel. De hal is voorzien van een marmeren tegelvloer en beschikt naast de trapopgang ook nog over een garderobe en een uitgebreide en gemoderniseerde meterkast met alarminstallatie. Via moderne ijzeren deuren toegang tot de eetkeuken. Hoogwaardige keukeninrichting met alle inbouwapparatuur te weten: koelkast, combimagnetron, vaatwasser, spoelbak met Quooker, vier pits gaskookplaat en een afzuigkap. De keuken beschikt over veel opbergruimte/lades en een plafond met inbouwverlichting. Direct grenzend aan de keuken treft u de kelder annex trapkast ideaal voor al uw provisie. Aansluitend aan de keuken een gezellige maar vooral ook lichte eetkamer voorzien van eikenhouten vloer (brede plank) met een tweetal schuifpuien naar het terras en de tuin. De woonkamer licht centraal en heeft zicht op zowel de voor,- als de achtertuin en beschikt naast een schuifpui naar het terras over een gashaard met daarboven een in de muur weggewerkte tv aansluiting en een ijzeren deur met toegang tot de hal.

1e Verdieping

Overloop met separaat toilet en airconditioning. Van voor naar achter treft u een wasruimte met opstelling CV Combiketel (Vaillant, 2014) met aansluitingen wasapparatuur. Vervolgens een slaap-/werkkamer met draaikiepraam. Tweede slaap-/werkkamer met draai-/kiep raam en inbouwkast en tot slot de fraaie ouderslaapkamer met zicht op de prachtige achtertuin. De ouderslaapkamer beschikt over een vaste (schuif-) kastenwand, plafond met inbouwverlichting en tv aansluiting. Tot slot een schitterende badkamer (2017) voorzien van kunststof ligbad, waskom in meubel, decor radatior, inloop-/regendouche en plafond met inbouwverlichting. Gehele verdieping (muv badkamer) voorzien van laminaatvloer.

Tuin

Schitterend aangelegde tuin pal op het zuiden gelegen. De tuin werd in 2017 vrijwel volledig nieuw ingericht. Hierbij werd onder andere een nieuwe houten overkapping geplaatst en de schutting grotendeels vernieuwd middels fraaie rabatdelen. Tevens treft u hier naast het gezellige terras met handmatige zonwering een poort naar de dubbele carport en een stenen berging die indien gewenst ook nog tot garage geschikt te maken is. De tuin zelf is prachtig aangelegd met een vijverpartij met pomp, verlichting, volledig automatische sproei installatie, gazon (met robotmaaier), taxushagen en grindpaden. Achterin treft u een volledig omheinde schapenwei met kippenren met schuur ten behoeve van tuingereedschap.

Algemeen

* Schilderwerk binnenzijde uitgevoerd in 2021 inclusief luxe behang in keuken en woonkamer;
* Schilderwerk buitenzijde in 2017 uitgevoerd;
* Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
* Convectoren (drie in totaal) vernieuwd in 2017;
* Uiterst gezellige woning op toplocatie en in nieuwstaat!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Geschakelde woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 925.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
525 m3
Perceel
1763 m2
Woonoppervlakte
148 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
10 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
78 m2
Bouwjaar
1992

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.