listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 525.000

Burgemeester Jansenstraat 19

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 124 Woonoppervlakte
  • 254 m2
Op uitstekende ligging in de wijk Zorgvlied treft u deze uitstekend onderhouden hoekwoning met ruime oprit, garage en achtertuin op het zonnige zuidwesten.

De woning is zeer goed onderhouden. Onder andere nieuwe keuken met inbouwapparatuur 2015, schilderwerk binnen en buiten uitgevoerd in respectievelijk 2020 en 2019, houten kozijnen met dubbele beglazing en een fraai aangelegde tuin maken dit tot een heerlijk huis op een super locatie! De oprit ten behoeve van twee auto's en de garage/berging zijn een extra toegevoegde waarde.

Indeling begane grond

Entree/hal met meterkast, trapopgang en toiletruimte. Het toilet is recentelijk (2019) gemoderniseerd en mag gerust bijzonder genoemd worden. Hangcloset met soft-close en een ingebouwd ventilatiereservoir alsmede een ingebouwde toiletrolhouder. Toegang tot de woonkamer voorzien van een fraaie eiken gerookte whitewash planken vloer, een gashaard met afstandsbediening, wandverlichting en open slaande tuindeuren aan de voor,- en aan de achterzijde. De luxe keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur te weten: vier pits gaskookplaat, in plafond ingebouwde afzuigkap, vaatwasser op hoogte, combimagnetron/oven, combi stoom/oven, separate vriezer en een koelkast. Veel wandcontactdozen en inbouwspots met dimmer. Loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping

Overloop met separate toiletruimte. Ook deze toilet is uitermate luxe uitgevoerd en een lust voor het oog! Hoofdslaapkamer met airconditioning en diepe vaste kast. De voormalige derde kamer is bij de hoofdslaapkamer getrokken en in gebruik als walk-in-closet. Indien gewenst kan deze ruimte weer als kamer in gebruik worden genomen. Royale tweede slaapkamer aan de voorzijde. De badkamer is in 2019 vernieuwd en zeer chique en efficiënt ingericht. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, fontein met drie lades met verlichting, spiegelkast met verlichting, inbouwspots met dimmer, mechanische ventilatie, een decorradiator, vloerverwarming, bluetooth speakerset en is volledig betegeld.

Tweede verdieping

Via smalle vaste trap toegankelijk. Voorzolder met dakkapel en aansluitend een wasruimte met opstelling wasmachine, droger, CV combiketel (Remeha) en een uitstortgootsteen. Door middel van het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde is een vierde kamer mogelijk. Het dak is geïsoleerd.

Tuin

Fraai aangelegde achtertuin die in 2010 een facelift heeft gehad. In 2018 is de grasmat en de voortuin vernieuwd. De tuin is voorzien van gazon, bestrating, tuinverlichting, twee terrassen en toegang tot de garage en de berging. De berging beschikt over elektra, wasmachineaansluiting en verwarming. De garage over openslaande deuren en elektra. Hier ligt ook een mogelijkheid voor praktijk, speelkamer en/of kantoor aan huis.

Algemeen

* De woning beschikt over een alarminstallatie
* Riolering tot aan de straat vervangen
* Oprit met verlichting
* Diverse wandcontactdozen buiten en voorbereiding ten behoeve uitbreiding verlichting
* Buitenkraantje in de berging
* Vloer, schilderwerk en stucplafond in woonkamer in 2015 uitgevoerd
* Oplader ten behoeve van elektrische auto ter plaatse van de oprit/woning blijft achter.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 525.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
447 m3
Perceel
254 m2
Woonoppervlakte
124 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
23 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Bouwjaar
1954

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.