listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 695.000

Burgemeester Suijsstraat 67

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 166 Woonoppervlakte
  • 188 m2
Op uitstekende locatie in villawijk Zorgvlied gelegen royale zeer goed onderhouden karakteristieke, instapklare jaren '30 erkerwoning. 

Deze ruime sfeervolle karakteristieke woning biedt onder andere een heerlijke uitgebouwde living met openhaard, gezellige semi-open keuken met eetbar, 5 slaapkamers en luxe badkamer (2020). De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing (ook het glas-in-lood), heeft vloer-, muur- en dakisolatie, verzorgde voortuin met fijn zicht in de straat en veel privacy biedende achtertuin. 

De woning is in een rustige omgeving gelegen die zich kenmerkt door ruim opgezette straten met brede stoepen, prachtige bomen, rust en veel groene pleinen. De buurtschool is op loopafstand gelegen. Andere voorzieningen zoals de Universiteit van Tilburg, winkels, sportvelden, uitvalswegen en het centrum zijn nabij gelegen. 
De buurt staat bekend als rustig, kindvriendelijk, met de fiets is het maar 5 minuten naar je favoriete restaurant, terras en vele winkels. 

Prachtig authentiek wonen met eigentijdse luxe in een bijzonder geliefde buurt op een ideale locatie!


INDELING

Begane grond

Entree, vestibule met nog authentieke vloer- en wandtegels, deur naar de hal de met trapopgang, toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. Deur naar de ruime kelder op stahoogte, welke volledig is gestuct en voorzien is van een tegelvloer. 
Onmiddellijk bij binnenkomst krijg je een prettig gevoel dankzij de rustige moderne kleurstelling waarbij alles in verhouding tot elkaar staat. 
De sfeervolle ruime uitgebouwde living met erker aan de voorzijde is voorzien van een stijlvolle eikenhouten visgraatvloer welke is afgewerkt met een zwarte bies. Vanuit de voorzijde is er een vrij uitzicht over de straat met prachtige bomen. De zithoek is voorzien van een open haard deze biedt u niet alleen warmte maar ook een schitterende sfeer, tevens is er een ruime inbouwkast. 
Het eetgedeelte is royaal en biedt voldoende ruimte voor een forse eetkamertafel met stoelen. 
Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd en bevindt zich een lichtstraat over de volle breedte van de woonkamer geheel in de jaren '30 stijl. Via de openslaande tuindeuren is het terras te bereiken. 
De gezellige semi-open keuken is voorzien van een moderne lichte keukeninrichting. De keuken is afgewerkt met een composiet aanrechtblad en als inbouwapparatuur treft u o.a.: een zes-pits kookunit (Siemens), koel-vriescombinatie, quooker, oven, magnetron en vaatwasser. De gezellige eetbar met krukken maakt het geheel als een heerlijke plek, zowel om te genieten van een kopje koffie en de krant of als thuiswerkplek.  
Middels een loopdeur in de keuken is de tuin te bereiken. 


Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers, ruime moderne badkamer en mooie doorlopende houten visgraatvloer. 
De ruime ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde en door de grote raampartijen is er een prettige lichtinval, de kamer is voorzien van ruime inbouwkast. 
Voorslaapkamer met vrij zicht in de straat. De tweede achter slaapkamer is in gebruik als kastenkamer. 
De moderne luxe badkamer is voorzien van een ligbad, zwevend closet, dubbele wastafel met ombouwmeubel, douche en designradiator. De badkamer is voorzien van een elektrische vloerverwarming en mechanische afzuiging.  


Tweede verdieping

Een verrassende ruime verdieping met de mogelijkheid voor twee slaapkamers. De ruimte is nu ingedeeld als werkplek en logeerkamer. Door de vele raampartijen geniet deze ruimte van een zeer prettige lichtinval. Op de verdieping treft u een tweede separate douche en wastafel. De ruimte is voorzien van een brede dakkapel aan de voorzijde en grote velux dakramen aan de achterzijde. De knieschotten en een vide zorgen voor veel bergruimte. Er is een separate berging met daarin de opstelling voor de Cv-ketel (2022) en de wasmachine aansluitingen. De gehele verdieping is voorzien van een moderne lichte houten vloer. 


Buitenzijde

Ruime keurig verzorgde voortuin met fraaie beukenhaag, hortensia's, en wateraansluiting. 
Sfeervolle veel privacy biedende achtertuin, voorzien van deels kunstgras, met o.a. fruitboompjes en passiebloem. Een schaduwterras op verhoogde vlonder, zonneterras en buitenkraan. Er is een houten berging voorzien van elektra met toegang tot de achterom.

Algemeen:
- de woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud;
- veel karakteristieke elementen;
- schilderwerk buiten juli 2021;
- geheel voorzien van dubbele beglazing;
- uitgebreide vernieuwde meterkast;
- geweldig woonhuis met goede sfeer op toplocatie.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 695.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
630 m3
Perceel
188 m2
Woonoppervlakte
166 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
8 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m2
Overig inpandige ruimte
12 m2
Bouwjaar
1934
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.