listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 585.000

Burgemeester van de Mortelplein 123

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 179 Woonoppervlakte
  • 200 m2
Op een geweldige locatie in de ruim opgezette wijk Zorgvlied treft u deze bijzonder royale tussenwoning. De locatie is écht ontzettend fijn: ruim en vergunningloos parkeren, nabij uitvalswegen en op een kleine 10 min. fietsen van het centrum. Gelegen aan één van de mooiste pleinen die Tilburg te bieden heeft met aan de overkant onder andere een supermarkt, een heerlijke bakker én op loopafstand van de leuke basisschool Christoffel. Ouderwets op straat spelen is hier nog gewoon!

De woning zelf is in de loop der jaren ingrijpend verbouwd en gemoderniseerd. Hierbij zijn ook alle kozijnen uitgevoerd in kunststof met HR ++ beglazing en de gevels en het dak geïsoleerd. Tel daar de heerlijke ruime slaapkamers bij op (vijf in totaal) alsmede de complete badkamer met sauna, keuken, bijkeuken én de brede (9 meter) en diepe achtertuin met berging en je hebt de ideale (gezins-) woning!

Indeling begane grond

Een overdekte entree geeft toegang tot de ruime entree/hal en ook tot de bijkeuken. De hal beschikt over de trapopgang naar de verdieping, een royaal volledig betegeld toilet voorzien van hangcloset, fontein, mechanische ventilatie en een plafond met inbouwverlichting (sanitair gehele woning voorzien van Villeroy en Boch). De hal beschikt verder nog over een uitgebreide en gemoderniseerde meterkast en een garderobe. Toegang tot de gezellige L-vormige woonkamer met een houtkachel (incl. aanjager) en fraaie radiatorombouw. Vanuit de woonkamer is er een mooi uitzicht over het Mortelplein. Een schuifpui biedt toegang tot de achtertuin en via het eetgedeelte loopt de woonkamer over in de open luxe keuken voorzien van een kook-/spoeleiland en een vaste kastenwand. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, oven, afzuigkap, Quooker, Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine, koeling en vriesgedeelte. Verder is het blad uitgevoerd in composiet en beschikt de keuken over veel bergruimte. De gehele keuken en woonkamer beschikken over led-inbouwverlichting in het plafond. De keuken geeft met een loopdeur toegang tot de achtertuin en sluit tevens aan op de handige aan de voorzijde gelegen bijkeuken met opstelling wasapparatuur en (veel) bergruimte. Ook hier een loopdeur die als entree gebruikt wordt. De begane grond is voorzien van een prachtige visgraat parketvloer, brede plank en geolied. 

Eerste verdieping

Ruime overloop met toegang naar aan voorzijde gelegen balkon. Deze verdieping heeft maar liefst drie ruime slaapkamers. De grootste (ouder-)slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een moderne op maat gemaakte inbouwkast en airconditioning. Slaapkamer twee biedt een prachtig uitzicht over het Mortelplein en is momenteel in gebruik als kantoorkamer. De derde slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. Alle slaapkamers hebben veel lichtinval. De uitgebreide en volledig betegelde badkamer werd enige jaren geleden geheel vernieuwd en is voorzien van  vloerverwarming, een ligbad met jetstreams, royale inloopdouche, dubbele wastafel in meubel, een sauna en een hangcloset.

Tweede verdieping

Riante verdieping met overloop en twee enorme slaapkamers voorzien van een laminaatvloer. Beide slaapkamers beschikken zowel aan de voor- als achterzijde over dakramen voorzien van verduistering en horren. Daarnaast is het dak voorzien van isolatie en is er airconditioning (koel/warm) aanwezig. Eén van de slaapkamers beschikt bovendien over een verhoging (vanwege het ondergelegen balkon op de eerste verdieping) welke ideaal als bed of als speelhoek te gebruiken is. Via de overloop is de berging toegankelijk met opstelling CV combiketel (Bosch, 2014) en unit airco's. 

Tuin

Royale en vooral ook brede achtertuin met uitstortgootsteen, terras en borders. De tuin is voorzien van bestrating, is gelegen op het Noordoosten en beschikt over een stenen berging met achterom. Een beukenlei zorgt voor de privacy met de achterburen en de dubbele poort is ideaal, zeker ook als u over een motor beschikt. De ruime berging is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, een extra groepenkast en een tegelvloer.

Algemeen

* Elektrische rolluiken begane grond achterzijde
* Zinken hemelwaterafvoeren
* Stompe binnendeuren, gelakt en met fraai beslag
* Alle kozijnen uitgevoerd in kunststof (draai-kiep) met HR ++ beglazing
* Alle wanden en plafonds voorzien van stucwerk
* Uitstekende ligging met permanent groen uitzicht!
* Bijkeuken
* Grote berging
* 5 slaapkamers
* Sauna
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 585.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
610 m3
Perceel
200 m2
Woonoppervlakte
179 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
12 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Bouwjaar
1969
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.