listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 425.000

Burgemeester van de Mortelplein 50

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 139 Woonoppervlakte
  • 146 m2
Op uitstekende locatie gelegen uitstekend onderhouden en gemoderniseerde uitgebouwde tussenwoning met vijf slaapkamers en tuin op het zuiden. Het is een genot om aan het Mortelplein te wonen, uitkijkend over het groen en met winkels, scholen en uitvalswegen in de directe omgeving!

Indeling begane grond

Entree/hal met gemoderniseerd (2017) toilet met hangcloset en fontein. Kelderkast waarin de gemoderniseerde meterkast met voldoende groepen (8) en aardlekschakelaars hangt. Toegang tot de eveneens in 2017 vernieuwde keuken met modern keukenblok met inbouwapparatuur te weten: magnetron, stoomoven, koelkast, vriezer, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en Quooker. De keuken is verder afgewerkt met een gebrand granieten blad en veel lades. Sfeervolle uitgebouwde doorzon woonkamer, waar de dubbele ronde lichtkoepels voor veel lichtinval zorgen. Hier is ook het eetgedeelte gesitueerd. Verder met schouw, open haard en houten parketvloer. Schuifpui naar de sfeervolle achtertuin. De hal, toilet en keuken zijn in 2017 vernieuwd waarbij ook de riolering volledig vervangen werd door PVC op de begane grond van voor naar achter.

1e verdieping

Drie slaapkamers; twee royale met vaste kasten en laminaatvloer, waarvan één met vaste wastafel. De derde slaapkamer aan de achterzijde. De nette geheel betegelde badkamer is voorzien van toilet, wastafelmeubel, designradiator, evenals ligbad met douchecombinatie.

2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken tweede verdieping. Voorzolder met opstelling CV combiketel (2019), wasmachine aansluiting en twee in 2013 gerealiseerde fraaie slaapkamers voorzien van wastafel en laminaatvloeren. De slaapkamer aan de voorzijde heeft 2 velux dakramen. De achterzijde van de woning heeft op deze verdieping een slaapkamer met vaste kast en een dakkapel met kunststof kozijnen en dubbele beglazing.

Tuin

Op het zuiden gelegen beschutte geheel omsloten achtertuin met zonnescherm, kunstgras gazon, terras van sierbestrating, veel privacy, berging met toegang tot de achterom. Keurig en onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Algemeen

• Overwegend dubbele beglazing in hout, aluminium en kunststof kozijnen;
• CV HR combiketel 2019;
• Wanden en plafonds voorzien van stucwerk;
• Fijne locatie ten opzichte van scholen, winkels en uitvalswegen;
• Instapklare woning!!!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 425.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
490 m3
Perceel
146 m2
Woonoppervlakte
139 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
4 m2
Bouwjaar
1956
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.