listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 345.000

Friezenlaan 190

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 110 Woonoppervlakte
In 2015 volledig gerenoveerd schitterend vier kamer appartement gelegen op de tweede verdieping met bijzonder royale berging op de begane grond. Het appartement is geheel gemoderniseerd en oprecht instapklaar te noemen. Er zijn twee balkons aanwezig vanwaar u een vrij uitzicht heeft op de groene omgeving. Nabij het complex zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

In 2017 werd ook de buitenzijde van het complex gerenoveerd (door Coen Hagedoorn Brabocon) waaronder het vervangen van de houten kozijnen in kunststof kozijnen en voorzien van isolerende beglazing. Verder werden de betonnen lateien geschilderd alsmede de onderzijde en de binnenzijden van het betonwerk van de balkons. De spouwmuur werd voorzien van isolatie en diverse spouwankers werden geplaatst. Tot slot werden er nieuwe postbussen in de hal geplaatst en werd de lift compleet vervangen.

Algemene ruimte:

Via de entree bereikt u de algemene hal met bellentableau en postbussen. Vanuit de hal heeft u toegang tot de privé berging (ca. 24 m2) en de appartementen via het trappenhuis en de lift. De lift is recent vernieuwd.

Appartement tweede verdieping

De hal is het centrale middelpunt vanwaar u toegang heeft tot alle vertrekken. De hal beschikt over een video intercom, toegang tot de gemoderniseerde meterkast (met opbergruimte) en een gemoderniseerd hangcloset met fontein.

Via een gedeeltelijk glazen deur toegang tot de sfeervolle woonkamer. Deze is ruim opgezet en biedt voldoende plaats voor een royale zithoek en een eettafel en beschikt over een op maat gemaakte lage kastenwand. Een loopdeur biedt toegang tot het gezellige balkon voorzien van windscherm en een elektrisch bedienbaar zonnescherm (2021).

De keuken is gelegen aan de voorzijde van het complex en in 2015 compleet gemoderniseerd. De keuken bestaat uit twee delen en is geplaatst in een rechte opstelling met onder- en bovenkasten en in de bijkeuken is een extra (werk-) blok geplaatst. Aan keukenapparatuur is er een koelkast met vriezer, een vier pits gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser en een oven. Het geheel heeft een moderne uitstraling. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het tweede balkon en de bijkeuken. In de bijkeuken treft u de aansluitingen voor de wasapparatuur en extra bergruimte.

In het appartement zijn 3 slaapkamers aanwezig, te weten:
- Ouderslaapkamer, afm. 4.33 x 3.51 meter, is gelegen aan de achterzijde van het appartement. In de slaapkamer is een inbouwkast en TV-aansluiting aanwezig.
- Slaapkamer 2, afm. 2.87 x 3.51 meter, is gelegen aan de voorzijde van het appartement en beschikt eveneens over een inbouwkast.
- Slaapkamer 3, afm. 2.40 x ca. 4.00 meter, is eveneens gelegen aan de voorzijde van het appartement en beschikt over grote kledingkasten (deels met verlichting) die allen achterblijven.

De badkamer is geheel vernieuwd in 2015 en toegankelijk via de hoofdslaapkamer. Deze moderne en strakke badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel in meubel met medicijnkastje achter de spiegel, een decorradiator en inbouwspotjes in het plafond.

Het gehele appartement is voorzien van een prachtige voleiken brede planken vloer en alle wanden en plafonds zijn gestukadoord. Verder werd de elektra vernieuwd en al het schakelmateriaal alsmede alle binnendeuren met uniform beslag.

Algemeen:
- Het appartement is geheel gemoderniseerd in 2015;
- Perfecte ligging nabij bossen, uitvalswegen en winkels;
- Ruime berging op de begane grond;
- Servicekosten € 358,76 per maand inclusief voorschot stookkosten (blokverwarming)
- Kosten elektra bedragen momenteel 80 euro per maand.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 345.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
328 m3
Woonoppervlakte
110 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
20 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Bouwjaar
1970

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.