listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 1.695.000

Goirleseweg 25

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 250 Woonoppervlakte
  • 1931 m2
Onder architectuur van Peer Bedaux in 2002/2003 gebouwde vrijstaande villa gelegen op een van de beste locaties in Tilburg. De moderne villa is uitmuntend afgewerkt met gebruik van topmaterialen en werd gebouwd door Aannemersbedrijf J.A. Van Gisbergen. Het parkachtige, pal zuid georiënteerde perceel van ruim 2.000 m2 met voortuin, ontwerp landschapsarchitect Edith Kolkman, diepe oprit met drie carports en dubbele garage is een lust voor het oog.
 

INDELING
 
Begane grond
 
Een warme entree in een royale hal met toegang tot diverse vertrekken en de trappenhal naar de verdieping. Hier treft u de garderobe, meterkast en ruim toilet met hangcloset (Villeroy & Boch) alsmede fontein op prachtig travertin blad. Details zoals gelijklopend stuc-tegelwerk ontbreken hier niet! Via een galerij door middel van een glazen deur toegang tot de atelier-/kantoorkamer ook geschikt als speelkamer annex TV/game kamer. Fantastisch uitzicht over de prachtige tuin en voorzien van een loopdeur naar het terras met automatische en handbedienbare zonnescreens. Het atelier beschikt over een uitstortgootsteen en zowel de hal, de galerij als het atelier over inbouwspots.
 
De hal biedt tevens toegang tot de royale kelder met veel provisie ruimte mede dankzij de houten schappen. Droog, koel en voorzien van wandcontactdozen ten behoeve van een eventuele vriezer. Aansluitend de bijkeuken met boerendeur naar de carport, inbouwkast en met aansluitingen wasapparatuur, unit vloerverwarming en opstelling stofzuig unit. De keuken vormt het centrale punt tussen de woonkamer enerzijds en de eetkamer anderzijds. De keuken is voorzien van een fraai keukenblok met inbouwapparatuur te weten: vaatwasser, oven, combimagnetron, 5-pits gasfornuis met afzuigkap en een natuurstenen aanrechtblad.
 
De prachtige woonkamer is volledig tuingericht, grenzend aan het terras en voorzien van een dubbele schuifpui met geïntegreerde horren, op maat gemaakte boeken kastenwand, gashaard (voormalig hout gestookt, indien gewenst weer om te bouwen) en een plafond met inbouw spots. Er is een convectorput als bijverwarming maar deze is nooit gebruikt, de gehele begane grond (m.u.v. het toilet) is namelijk voorzien van vloerverwarming.
 
Via de keuken toegang tot de gezellige eetkamer met schuifpui (met hor) naar het terras en aansluitend loopt u via de kastenkamer naar de hoofdslaapkamer. De kastenkamer beschikt over een kastenwand met o.a. opstelling CV ketel en boiler (beiden Nefit, 2003). Riante en rustig gelegen hoofdslaapkamer met inbouwspots en schuifpui met hor alsmede een convectorput en alarminstallatie. Aansluitend de fraaie badkamer met vaste kastenwand met spiegeldeuren en plafond met inbouwverlichting. De badkamer beschikt over een hangcloset (Sfinx), dubbele wastafel alsmede een inloopdouche met glazen deur, vloerverwarming, radiator en mechanische ventilatie.
 
 
Eerste verdieping
 
Overloop met inbouw spots en toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een bergzolder bereikbaar via een vlizotrap. Grote slaapkamer met vaste kastenwand, tv aansluiting en openslaande deuren naar frans balkon. Slaapkamer twee beschikt over mechanische ventilatie en een enkele dakkapel met draai-/kiepraam. De derde kamer is enorm qua omvang en beschikt eveneens over een vaste kastenwand alsmede een frans balkon en dakkapel. De stijlvolle badkamer is voorzien van een hangcloset, inloopdouche, wastafel en dakkapel.
 
 
Tweede verdieping
 
Bergzolder bereikbaar via een vlizotrap met opstelling unit mechanische ventilatie.
 
 
Tuin
 
Oprit ten behoeve van meerdere auto's aan de voorzijde. Door middel van een elektrisch bedienbare poort toegang tot het achterterrein. Als eerste treft u hier een dubbele carport voorzien van verlichting (automatisch) en een buitenkraan. Verder is de gehele oprit vanaf de poort tot aan de garage voorzien van verlichting.
 
Direct achter de woonkamer treft u een enorm (gedeeltelijk overdekt) terras met zonneschermen en een vijverpartij aan de zijkant. Vanaf het terras een prachtig zicht over de fraai aangelegde achtertuin met gazon omringd door beukenhagen,  taxus en overhangende pergola met hedra welke voor volledige privacy zorgdraagt.
 
De gehele oprit is van voor tot aan de beide royale garages prachtig bestraat en ter plaatse van de dubbele garage is nog veel ruimte beschikbaar welke op fraaie wijze van de achtertuin gescheiden wordt door een zestal platanen en borders. Achter de carport naast de dubbele garage nog een ruimte voor opslag van materiaal. Het gehele perceel is voorzien van omheining en een beregeningsinstallatie (met eigen grondwaterpomp).
 
Algemeen:
* alle kozijnen voorzien van HR+ beglazing en uitgevoerd in aluminium
* energielabel A
* alle zonneschermen en screens zijn elektrisch bedienbaar en programmeerbaar
* de woning beschikt over een stofzuiginstallatie
* alarminstallatie bedienbaar vanuit hal-bijkeuken en slaapkamer begane grond
* inpandige brievenbus, erg handig!
* gehele begane grond (m.u.v. toilet) voorzien van vloerverwarming, verdieping voorzien van radiatoren
* alle wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk
* zinken hemelwaterafvoeren
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 1.695.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
1028 m3
Perceel
1931 m2
Woonoppervlakte
250 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
53 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
48 m2
Overig inpandige ruimte
29 m2
Bouwjaar
2003
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.