listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 595.000

Henriette Ronnerstraat 74

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 131 Woonoppervlakte
Op een prachtige plek aan het Kromhoutpark gelegen luxe en ruim hoekappartement met eigen parkeerruimte in onderliggende garage en een schitterend uitzicht over het Kromhoutpark. Het appartement, groot 131 m², is gelegen op de 1e verdieping en heeft een groot dakterras grenzend aan de woonkamer.

Vanuit het appartement ligt het centrum van Tilburg op loopafstand en zijn de uitvalswegen naar omliggende steden en dorpen zeer goed bereikbaar. In deze groene omgeving is het heerlijk wonen!


INDELING

Entree in centrale hal met de brievenbussen en intercom. Vanuit de hal toegang tot de parkeergarage en de berging die hoort bij het appartement. Middels de lift of de trap toegang tot de 1e verdieping.


Appartement

Via het voorportaal toegang tot het appartement. U betreedt het appartement in de ruime hal met meterkast. Vanuit deze ruimte zijn alle ruimtes in het appartement bereikbaar. Direct naast de voordeur is er toegang tot een slaapkamer met vaste kastenwand. Modern afgewerkte toiletruimte met een zwevend closet, wastafel in meubel en inbouwspots.
Royale woonkamer met schuifpui naar het terras en veel lichtinval door de aanwezige ramen, ook in de zijgevel. De kamer heeft een ruim zitgedeelte en een eetgedeelte grenzend aan de keuken. De luxe keuken is geplaatst in een U-opstelling en is voorzien van inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot een ruime bergkast met de opstelling van de Cv-ketel, mechanische ventilatie en de aansluiting voor de was-apparatuur.
De grote slaapkamer is gelegen naast de badkamer en heeft ruimte voor het plaatsen van een kastenwand, daarnaast is er vanuit de slaapkamer toegang tot het dakterras. De luxe en royale badkamer is voorzien van een ligbad, een ruime inloopdouche met regendouche en dubbele wastafel in meubel. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming en inbouwspots.


Buiten

Grenzend aan de woonkamer en slaapkamer gelegen terras, groot 65 m². Het terras, gelegen op het zuiden, is voorzien van tegels en is deels overdekt. Op het terras zijn plantenborders aanwezig met beregeningsinstallatie en verlichting. Vanuit het terras een schitterend groen uitzicht op het Kromhoutpark.

Bijzonderheden:
- appartement is voorzien van houten kozijnen met draai-/kiepramen voorzien van HR++ glas (2018);
- bijdrage voor de VvE bedraagt € 346,57 per maand;
- actieve Vereniging van Eigenaars;
- de spouwmuren zijn na geïsoleerd.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 595.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
431 m3
Woonoppervlakte
131 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
7 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
17 m2
Bouwjaar
1995
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.