listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 298.000

Hoogvensestraat 35

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 80 Woonoppervlakte
  • 125 m2
Sfeervolle tussenwoning gelegen op een toplocatie in het centrum van Tilburg, in de geliefde woonwijk Hoogvenne, nabij de Piushaven. In de directe omgeving zijn (basis-)scholen, winkels en overige voorzieningen aanwezig. Vanuit de woning heeft men vrij uitzicht in de Gondelstraat en via deze straat is de levendige Piushaven met terrassen en horeca bereikbaar. De uitvalswegen naar de omliggende steden zijn zeer goed bereikbaar. 


INDELING 

Begane grond

Entree in hal met meterkast en trapopgang naar de verdieping. Toegang tot de woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen, een open haard met schouw en een diepe voorraad-/trapkast.
De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en een gestuukt plafond. Achter de woonkamer is de keuken gelegen met een nette rechte opstelling onder het raam en kasten aan de overzijde. De keuken (2011) is voorzien van de originele vloer en ingericht met een gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast.  
Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met de opstelling van de wasmachine en een loopdeur naar de achtertuin. Achter de bijkeuken is de badkamer gelegen. Deze nette badkamer uit 2011 heeft een douche in cabine, een toilet en wastafel in meubel en is volledig betegeld.  


Eerste verdieping

Overloop met ruime bergkast en het luik naar de bergzolder, deze is middels een vlizotrap te bereiken. Aan de voorzijde is de grote slaapkamer gelegen en deze is voorzien van een dakkapel met deels het houten spant zichtbaar. Aan de achterzijde twee slaapkamers waarvan één met vaste wastafel en verbonden door een doorgang.


Tweede verdieping

Bergzolder, deze is middels een vlizotrap te bereiken. 


Tuin

De woning beschikt over een op het noorden gelegen sfeervolle tuin voorzien van diverse planten en bloemen. De tuin is geheel omsloten en voorzien van een poort naar de achtergelegen brandgang. Aan de woning grenst de stenen berging met de opstelling van de CV-ketel (2019). 

Bijzonderheden:
- de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, behalve de voordeur
- dakgoten vernieuwd in 2013
- Atag Cv-ketel uit 2019
- de woning heeft energielabel D
- parkeren middels een parkeervergunning
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 298.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
305 m3
Perceel
125 m2
Woonoppervlakte
80 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Overig inpandige ruimte
6 m2
Bouwjaar
1905
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.