listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 695.000

Korvelseweg 140

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 161 Woonoppervlakte
Uniek wonen in Tilburg dat kan in dit geweldige penthouse! Dit mooie karakteristieke en ruime appartement heeft een woonoppervlakte van 161 m2 een prachtig dakterras rondom van 128 m2, lift tot in het appartement, 2 parkeerplaatsen in de garage, luxe woon(keuken), twee slaapkamers, moderne badkamer, lichte en riante woonkamer, weids uitzicht en rust. Dit alles op een fijne locatie in het appartementencomplex De Parel, nabij "hartje" centrum. 
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Winkels, de schouwburg, bioscoop, horeca op loopafstand, tevens nabij de Piushaven, station en uitvalswegen. Gelegen op een prachtige plek aan het stadsparkje en de levendige Korvelseweg. 

PENTHOUSE OP DE 4E ETAGE MET EEN DAKTERRAS VAN 128 M2!


INDELING

Begane grond

Hier bevindt zich de representatieve ruime entree/gang met automatische deur, trappenhal en lift. Tevens is er een achteruitgang aanwezig.
In de kelder bevindt zich de parkeergarage met twee parkeerplaatsen, de gezamenlijke containerruimte en de privé-berging.


4e verdieping

Met een eigen sleutel komt u met de lift tot in het appartement. 
Portiek met toegang tot het appartement, hier treft u de videofoon, garderobe en uitgebreide meterkast (en glasvezel). Via het portiek komt u in de hal die u toegang geeft tot de verschillende vertrekken. In de hal treft u het moderne volledig betegelde toilet met wandcloset en fonteintje. 

De royale living met open woon/eetkeuken is aan de achterzijde van het appartement gelegen en voorzien van een airco-unit. De riante raampartijen zorgen voor heerlijk veel licht inval en een weids en groen uitzicht door de bomen rondom. 
De living is ingedeeld in een ruime tv-hoek met ronde ramen en een op maat gemaakte kast/tv-meubel. 
Een fijne eethoek met zicht over de mooie open ruimte. 
De luxe open keuken met zicht op het terras aan de achterzijde is ingericht met een mooie Bulthaup keuken. De keuken is ingericht met een kookeiland met eetbarretje en voorzien van een 4-pits kookplaat (Miele), afzuigkap en vaatwasser. Het geheel is afgewerkt met een granieten aanrechtblad. 
Kastenwand met vriezer, oven, inbouw koffiezetapparaat, bordenwarmer (2x), stoomoven en koelkast.
Inpandige berging met de installatieruimte met wasmachine-/drogeropstelling, opstelling Cv-ketel (Ferroli 2020) en de WTW-unit (Agpo) en extra bergruimte. 
Vanuit de keuken zijn er openslaande tuindeuren naar het terras aan de achterzijde, voorzien van elektrisch zonneluifel.

Vanuit de hal heeft u verder toegang tot de slaapkamers, de badkamer en het terras aan de voorzijde van het appartement. 

De riante hoofdslaapkamer is rustig gelegen aan de zijkant van het appartement, de kamer is voorzien van op maat gemaakte ruime kastenwanden. Door de grote raampartijen rondom is er veel en natuurlijk lichtinval. 

De moderne lichte badkamer is ingericht met een ligbad, douche, 2e toilet, vaste wastafel en design radiator.

De tweede slaapkamer die nu in gebruik is als werkkamer is voorzien van een vaste kastenwand en apothekerskast, ook in deze kamer treft u door de grote ramen veel en prettig lichtinval. Er is een loopdeur naar het terras aan de voorzijde.


BUITEN

Er zijn verschillende terrassen gecreëerd waar het heerlijk rustig en privé zitten is met een weids uitzicht op een grote stadstuin met veel openbaar groen. Direct aan de keuken is er een terras aan de achterzijde voorzien van een elektrische zonneluifel, aan de voorzijde van het appartement is een heerlijk zonneterras met ruimte voor ligbedden en een eettafel met parasol. Buitenom kunt u van het voorterras naar het achterterras lopen.
Er zijn twee parkeerplaatsen in de garage van het complex, tevens is er in de kelder een eigen berging aanwezig. 

Algemeen:
- dakterras van totaal 128 m2
- centrale ligging, nabij het stadscentrum
- royale en lichte living 
- modern, instap klaar, prima afwerkingsniveau en hoog wooncomfort
- 2 ruime slaapkamers
- verschillende terrassen met veel privacy en uitzicht op stadspark
- 2 parkeerplaatsen in de garage
- eigen berging in kelder
- volledig geïsoleerd + WTW-installatie aanwezig
- lift aanwezig tot in het appartement 
- servicekosten € 355,= per maand incl. 2 parkeerplaatsen
- het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen
- aanvaarding in overleg
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 695.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
531 m3
Woonoppervlakte
161 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
8 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
128 m2
Bouwjaar
2004
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.