listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 285.000

Lovensestraat 146

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 106 Woonoppervlakte
  • 192 m2
Nabij het centrum van Tilburg gelegen, sfeervolle tussenwoning met berging en overkapping, originele elementen zoals glas-in-lood, een mooie trappartij en paneeldeuren. Deze woning is gelegen op een perceel van 192 m2 en heeft een eigen doorgang vanaf de straat naar de achtertuin.

Vanuit de woning is het centrum van Tilburg zeer goed bereikbaar evenals de Ringbaan naar de uitvalswegen. De woning is goed onderhouden en heeft energielabel E.


INDELING

Begane grond

Entree middels originele voordeur naar de hal met een mooie trapopgang naar de 1e verdieping. 
Vanuit de hal toegang tot de woonkamer met een houten vloer, gestuukte wanden en een hoog plafond. In de woonkamer is veel licht inval, deels door de glas-in-lood ramen. In de woonkamer is een vaste kast (trapkast) toegankelijk en is de doorgang naar de keuken. Ruime keuken met vaste voorraad-/servieskast en eenvoudige rechte opstelling. De keuken heeft een goede afmeting zodat er meerdere mogelijkheden zijn om de keuken te moderniseren. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met een vaste werkkast en een kast met de opstelling van de CV-ketel. In de bijkeuken is de opstelling van wasmachine en droger mogelijk en hier is een luik naar de bovengelegen bergzolder aanwezig. 
Vanuit de bijkeuken toegang tot de tuin en tot het toilet met zwevend closet en fonteintje. Ook de badkamer met royale inloopdouche en wastafel is hier aanwezig. 


1e verdieping

Royale overloop met vaste kast en de deur naar de zolderverdieping. Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig waarvan er 2 gelegen zijn aan de voorzijde van de woning en één aan de achterzijde. Ook op deze verdieping is het originele glas-in-lood aanwezig. Eén slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een wastafel en een vaste kast en de slaapkamer aan de achterzijde heeft ook een vaste kast.


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken open zolderverdieping. Hier is de dakconstructie volledig zichtbaar en zijn er 2 dakramen geplaatst. 


Buiten

De woning heeft een leuke tuin met bestrating en beplanting, gelegen op het Noordoosten. Aan de woning grenst een ruime stenen berging. Achter in de tuin is een overkapping/carport aanwezig met openslaande deuren naar het achtergelegen terrein. Dit terrein is nu toegankelijk middels een persoonlijk recht, dit recht komt te vervallen bij verkoop en de toegang zal opnieuw moeten worden aangevraagd bij de eigenaar/beheerder van het achtergelegen perceel.
 

Bijzonderheden:
-    De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
-    De woning heeft een Nefit CV-ketel, bouwjaar 2010
-    Rolluiken aan de voorzijde op de begane grond (geïntegreerd) en 1e verdieping en aan de achterzijde op de 1e verdieping
-    Eigen poort vanaf de straat naar de tuin
-    Centraal gelegen
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 285.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
494 m3
Perceel
192 m2
Woonoppervlakte
106 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
4 m2
Overig inpandige ruimte
32 m2
Bouwjaar
1926
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.