listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 825.000

Massenetlaan 27

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 219 Woonoppervlakte
  • 924 m2
Op absolute toplocatie treft u deze uitstekend onderhouden en schitterend verbouwde semi-bungalow / vrijstaande villa. De huidige eigenaar heeft in 2020 de voormalige dubbele garage laten verbouwen tot een prachtige hoofdslaapkamer met badkamer annex walk-in-closet.

Op de verdieping treft u nog eens drie slaapkamers met mogelijkheid voor vijf kamers indien gewenst. Opgeteld bij de heerlijke woonkamer, luxe woonkeuken en het fraaie hoekperceel van maar liefst 924 m2 is dit uitstekend gebouwde en goed onderhouden fijne gezinshuis voor meerdere doelgroepen geschikt! Ook qua ligging ideaal: vlakbij de uitvalswegen richting Waalwijk, Den Bosch, Eindhoven en Breda.

Wie deze villa van buitenaf bekijkt kan niet bevroeden dat deze woning van binnenuit zo veel privacy biedt en zoveel uitzicht geeft op groen en de prachtige tuin! De foto’s geven hiervan al een goed beeld, maar alleen door de woning te bezichtigen is een volledig beeld te krijgen. De tuin rondom de woning is fraai aangelegd. Op de oprit kunnen meerdere auto’s staan.

Indeling begane grond

Royale entree/hal met meterkast (voldoende groepen en aardlekschakelaars) alsmede trapopgang naar de verdieping. Volledig betegeld toilet (hangcloset) met fontein, garderobe en CV ruimte met opstelling CV combiketel (Nefit, 2021) en unit vloerverwarming ten behoeve van hoofdslaapkamer en badkamer. Deze hoofdslaapkamer en badkamer zijn in 2020 gerealiseerd en bieden een vijf sterren luxe die u niet snel elders zult aantreffen. Een heerlijk royale kamer met enerzijds uitzicht op de tuin (en toegankelijk via schuifpui en loopdeur) en anderzijds via openslaande deuren toegang tot de rustieke badkamer voorzien van design meubel met fontein, hangcloset en inloopdouche. Alles rolstoelvriendelijk en voorzien van elektrisch bedienbare lichtkoepel, inbouwspots en uiteraard de walk-in-closet met vaste kledingkasten. Gezellige woonkamer met open haard met twee schuifpuien toegang biedend tot de tuin welke rondom de woning gelegen is. Aansluitend een woonkeuken voorzien van luxe kookeiland (2017) met spoelbak, inductiekookplaat, ingebouwde afzuigunit, vaatwasser en veel lades. Keukenblok tegen de wand met combimagnetron, twee koelkasten en een vriezer. Diepe inloopkast ideaal als provisieruimte en een schuifpui naar de tuin. Bijkeuken met wasmachine, droger, vaste kasten en tweede unit vloerverwarming. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping

Royale overloop met separaat, volledig betegeld, toilet. Grote slaapkamer met balkon toegankelijk middels schuifdeur en in open verbinding met tweede slaap-/werkkamer. Slaap-/kastenkamer met diepe vaste kasten en derde grote slaapkamer met vaste kastenwand en inbouwspots. De overloop biedt indien gewenst de mogelijkheid om nog een vierde slaapkamer te creëren. Badkamer voorzien van bubbelbad, douche in cabine en designwastafel in meubel. Plafond met inbouwspots.

Tuin

Fraai perceel met royale oprit en carport aan de voorzijde. De tuin ligt in een U vorm om de belangrijkste woonvertrekken (woonkamer, woonkeuken en hoofdslaapkamer) waardoor u hier altijd van geniet! De tuin is ingericht met tuinbestrating, verlichting buiten rondom, twee vijverpartijen en vaste plantenbakken. De platanen aan de voor,- en achterzijde bieden beschutting samen met de fraaie beukenhaag rondom. 100% privacy mede dankzij het gegeven dat het een hoekperceel betreft! Tot slot een grote luxe berging (2019) eventueel als kantoor te gebruiken voorzien van elektra en wand,- en dakisolatie.

Al met al een prachtig vrijstaande villa op een al even mooie locatie, …..uw bezichtiging zeker waard.

Algemeen

* Aanvaarding in overleg
* Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
* Geïsoleerd plat dak in november 2015 volledig gerenoveerd
* Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming, radiatoren en convectoren
* Twee elektrisch bedienbare zonneschermen
* Gehele verdieping voorzien van marmoleum vloer.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 825.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
762 m3
Perceel
924 m2
Woonoppervlakte
219 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
19 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
50 m2
Bouwjaar
1974

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.