listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 235.000

Obrechtstraat 32

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 124 Woonoppervlakte
  • 108 m2
In een rustige straat in gewilde, kindvriendelijke wijk Quirijnstok ligt deze goed onderhouden, ruime drive-in-woning met 3 slaapkamers, woonkamer op de 1e verdieping met woonkeuken en op de begane grond een praktische tuinkamer en garage. De woning beschikt aan de achterzijde over een royale zonnige tuin!


INDELING

Begane grond

Het typische van een drive-inwoning is de inpandige garage aan de voorzijde op de begane grond van de woning. Deze ruimte biedt vele mogelijkheden voor de klusser, auto/motorbezitter of een kleine werk-/praktijkruimte aan huis! De garage is voorzien van een elektrische roldeur.
Entree/hal met meterkast, toegang tot de garage en vervolgens een wasruimte met opstelling CV ketel (Vaillant 2017). Aan de achterzijde van de woning is een slaap-/werkkamer te vinden met openslaande tuindeuren en dan de tuin. Verder is er op de begane grond een toiletruimte aanwezig.


Eerste verdieping

Royale woonkamer voorzien van laminaatvloer en trapopgang. De woonkamer is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. De verdieping is voorzien van kunststof kozijnen, horren en sun screens.
De half open keuken is voorzien van een net keukenblok (2015) met een apothekerskast en inbouwapparatuur,  te weten: vaatwasser, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, oven en mogelijkheid voor een inbouwkoelkast.  


Tweede verdieping

Middels een trap bereikt u de overloop van de tweede verdieping, welke toegang verleend aan elk van de 3 slaapkamers en aan de badkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een kunststof kozijn met hor en sun screen.  Slaapkamer 2 en 3 bevinden zich aan de voorzijde en zijn ook voorzien van kunststof kozijnen, sun screens en hor. Deze gehele verdieping is voorzien van een pvc vloer (met uitzondering van de badkamer).
De badkamer is voorzien van een ligbad, douche in cabine, wastafel, radiator en 2e toilet. 


Tuin

Gezellige achtertuin op het (noord-) westen gelegen voorzien van bankirai vlonders, bestrating en een fraaie lindeboom die voor veel privacy zorgt. Aan de woning is een overkapping aanwezig.
Aan de voorzijde is de volledig bestrate oprit gelegen waarop voldoende ruimte is een auto te parkeren.

Bijzonderheden:
- fraaie ligging
- plat dak uitgevoerd in kunststof ca. 20 jaar oud
- elektra vernieuwd, moderne meterkast
- tuin op het westen
- alle ramen zijn voorzien van dubbel glas
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 235.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
465 m3
Perceel
108 m2
Woonoppervlakte
124 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m2
Overig inpandige ruimte
14 m2
Bouwjaar
1973
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.