listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 335.000

Philips Vingboonsstraat 54

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 106 Woonoppervlakte
  • 126 m2
Wonen om de hoek van het Spoorpark en de Spoorzone! Dat kan in deze ruime goed onderhouden middenwoning (blok van 3). De woning is op de begane grond uitgebouwd en heeft een ruime woonkamer met tuindeuren, een separate keuken, totaal 3 slaapkamers (4 mogelijk) en een badkamer op de 1e verdieping. Een fijne voortuin en de zonnige achtertuin met royale stenen berging maken dit tot een prettige stadswoning.

Het is fijn wonen in de Philips Vingboonsstraat; een straat met karakteristieke vooroorlogse en jaren 50-woningen, een gezellige straat waar bewoners elkaar kennen. Een mooi ingerichte woonstraat met de winkels, het Spoorpark en de Spoorzone om de hoek en het NS- station op loopafstand.

Indeling

begane grond

Ruime hal met trapopgang, verdiepte trapkast, toiletruimte en toegang naar de woonkamer en keuken.
De woonkamer is uitgebouwd, heeft een lichtstraat, een schoorsteenkanaal- met een elektrische kachel- en openslaande deuren naar de achtertuin. De gesloten keuken (open keuken mogelijk) is voorzien van een beige/bruine keukeninrichting met 2 spoelbakken, vaatwasser, 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Een deur geeft toegang tot de achtertuin.

1e verdieping

Twee slaapkamers, overloop en trapopgang naar de 2e verdieping. Slaapkamer 1 (voorheen 2 slaapkamers) is ca. 23 m 2 , ligt aan de voor-en achterzijde en heeft toegang tot de badkamer, die is ingericht met een zitbad met douchescherm, een wastafelmeubel en een zwevend toilet. Vanuit de badkamer is het platte dak te bereiken. Slaapkamer 2 is ca. 5 m 2 en aan de voorzijde gelegen.

2e verdieping

Via vaste trap bereikbare verdieping. Slaapkamer 3 is een ruime kamer met grote dakkapel en wastafel. Voorzolder/overloop met dakraam en opstelling CV combiketel (Merk Nefit, bouwjaar 2014).

Tuin

De woning heeft een fijne groene voortuin, waardoor er sprake is van privacy in de woning. De op het zuiden gelegen groene achtertuin is ingericht met bestrating, een vijver, klimhortensia’s, trompetstruik en borders. Er is een royale (over de gehele breedte) stenen berging (in spouw met isolatie en verwarming) met lichtkoepel en aan/afvoer wasmachine. Een deur geeft toegang tot de achtergelegen brandgang naar de straat.


Algemeen

• De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
• Er is een bouwtechnisch rapport van de woning.
• Energielabel D.
• Parkeren middels parkeervergunning maandag tot en met zaterdag van 9:00 – 22:00 uur, kosten parkeervergunning € 180,-- per jaar.
• In de koopovereenkomst worden een ouderdoms-en asbestclausule opgenomen.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 335.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
367 m3
Perceel
126 m2
Woonoppervlakte
106 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
11 m2
Bouwjaar
1956
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.