listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 399.000

Pijlijserstraat 47

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 142 Woonoppervlakte
  • 203 m2
Op zoek naar een unieke plek op loopafstand van de binnenstad, de AH XL, het Centraal Station, (basis)scholen en speeltuintjes? Deze karakteristieke jaren 30-woning met diepe tuin op het westen beschikt over veel ruimte, licht en sfeer! De woning heeft een uitgebouwde (woon)keuken, een gezellige living, drie royale slaapkamers en twee badkamers.

De woning is in de loop der jaren goed bijgehouden, uitgebouwd en gemoderniseerd en beschikt over energielabel C, mede te danken aan de 9 zonnepanelen.

Indeling begane grond

Je komt binnen in een ruime hal voorzien van laminaatvloer. Het glas-in-lood boven de voordeur zorgt voor een sfeervolle entree. Vanuit de hal kom je in de royale zit/eetkamer. De woonkamer heeft een geïsoleerde betonvloer met daarop een eiken parketvloer, strak spanplafond en gestuukte wanden. In de living vind je leuke vaste boekenkasten en ook hier het prachtige glas-in-lood! Aan de achterzijde vind je de halfopen woonkeuken met een hardstenen aanrechtblad en kwalitatief goede inbouwapparatuur: koel-vriescombinatie, combimagnetron, vier pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Er is ruimschoots opbergruimte in de kelder. Het plafond beschikt over inbouwspots en de combinatie van lichtstraat en lichtkoepel zorgen voor een prettige lichtinval. Openslaande deuren bieden toegang tot de zeer royale achtertuin. In de keuken, bijkeuken en toilet ligt een epoxy vloer. De bijkeuken biedt ruimte voor een wasmachine, droger en de CV combiketel (Nefit, 2009). Vanuit hier heb je ook toegang tot de eerste badkamer met een groot hoekligbad en tot een separaat toilet. Zowel de badkamer als het toilet zijn volledig betegeld. Via de bijkeuken loop je naar de tuin en de achterom (zij-ingang). De meterkast heeft voldoende groepen en is gemoderniseerd.

Eerste verdieping

Boven heb je een royale overloop (extra breed) met trapopgang naar de tweede verdieping met diepe trapkast, toegang tot beide slaapkamers en de tweede badkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over glas-in-lood met voorzetramen en de kinderkamer bevindt zich aan de achterzijde. De badkamer is zeer ruim en voorzien van een inloopdouche, hangcloset, decorradiator en een tweetal wastafels met grote spiegelwand. Ook deze badkamer is volledig betegeld.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar. De voorzolder/kantoorruimte heeft een dakraam en biedt aan beide zijden toegang tot bergruimte. De bergruimte aan de achterzijde is over de volle breedte van het pand, waar ook de omvormer (2023) staat voor de zonnepanelen. De derde slaapkamer met laminaatvloer is licht en ruim door de dakkapel en het dakraam. Dakramen en dakkapel zijn van kunststof en met dubbele beglazing.

Tuin

Een zonnige, gezellige en vooral ook diepe achtertuin op het westen. Door de verschillende terrassen is er altijd een plekje in de zon. Aan de zijkant tref je de eigen achterom via een poort toegankelijk waarvan de bovenkant en de zijkant geïsoleerd zijn. Tot slot, een aangebouwde royale stenen berging voorzien van elektra.

Algemeen

* Op erg fijne locatie dichtbij centrum, station en vele voorzieningen waaronder winkels, museum de Pont en de uitvalswegen.
* Buiten schilderwerk voorzijde in 2023 uitgevoerd en aan de achterzijde rond 2018
* Houten en kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
* Fantastische tuin.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 399.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
546 m3
Perceel
203 m2
Woonoppervlakte
142 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m2
Overig inpandige ruimte
12 m2
Bouwjaar
1937
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.