listing_gallery

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 235.000

Predikherenlaan 235

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 75 Woonoppervlakte
Zeer rustig gelegen goed onderhouden driekamerappartement met een fijn uitzicht, keurig afgewerkt en klaar om direct te betrekken. Op zoek naar een eigen plek? Dit fijne appartement met twee slaapkamers en ruime doorzon woonkamer is ideaal voor starters, eenpersoonshuishoudens of tweepersoonshuishoudens. 

Dit goed onderhouden appartement is gelegen op de derde verdieping van het complex aan de rand van woonwijk Het Zand. Het appartement beschikt onder meer over een ruime woonkamer en balkon met uitzicht op de groene woonomgeving, twee slaapkamers, een aparte keuken met inbouwapparatuur, nette badkamer en een eigen berging in het souterrain. 
De ligging nabij uitvalswegen, winkelcentrum Westermarkt, scholen, sportfaciliteiten en het station is gunstig. Ook de stad is op de fiets snel bereikbaar. Een fijn appartement dat centraal ligt en veel woongenot biedt. 


ALGEMEEN

Bij de hoofdentree bevinden zich de brievenbussen, het bellentableau en het intercomsysteem. In de hal zijn de lift en het trappenhuis gesitueerd. De individuele bergingen zijn bereikbaar via een afgesloten toegang. De gezamenlijke ruimtes, zoals de hallen en de galerijen worden netjes onderhouden en hebben een frisse uitstraling. Via de galerij zijn door middel van een af te sluiten portiek steeds twee appartementen te bereiken. Het zorgt direct voor een huiselijke sfeer en een gezellige binnenkomst. 


INDELING

Appartement

De ruime entree heeft een centrale ligging en biedt toegang tot nagenoeg alle vertrekken. In de hal bevinden zich ook de meterkast en de toiletruimte. 
Het hele appartement is afgewerkt met een laminaatvloer. 

Woonkamer
De ruime woonkamer heeft door de kamerbrede raampartijen veel lichtinval en een fraai uitzicht op de groene woonomgeving. De kamer biedt door de afmeting en indeling diverse inrichtingsmogelijkheden. Er is plaats voor een loungebank en een grote eettafel voor zes personen. Aan de woonkamer grenst het balkon dat via een deur toegankelijk is.

Keuken
De keuken is gesitueerd aan de galerijkant van het appartement. De rechte opstelling aan de ene zijde biedt een praktische werk- en kastruimte. Aan de andere kant is plaats voor een koelkast want dat is het enige apparaat dat niet ingebouwd is. Er is een vaatwasser, een gaskookplaat en een oven.  Er is ook plaats voor de wasmachine. 

Slaapkamers
Het appartement beschikt over twee slaapkamers beiden aan de achterzijde gelegen. 
De hoofdslaapkamer is circa 13 m2. Alle kamers hebben door de grote ramen veel lichtinval en bieden een prettig uitzicht op de woonomgeving.

Badkamer
Het appartement beschikt over een compacte badkamer met een wastafelmeubel en een douchehoek met thermostaatkraan, een hand- en regendouche. De goed onderhouden betegeling is licht van kleur.
De badkamer is bereikbaar via de keuken.


Buiten

Het balkon aan de achterzijde is een prima plek om buiten te zitten. Het uitzicht op de bomen en het groen in de woonomgeving is zeer aangenaam.

Specificaties
• Voorzien van hardhouten kozijnen en nagenoeg overal dubbele beglazing.
• De berging is in het souterrain.
• Blokverwarming en een eigen boiler (Daalderop).
• Bijdrage Vereniging van Eigenaren € 284,09,- per maand exclusief voorschot stookkosten.
• Keurig onderhouden en keurig afgewerkt, klaar om direct te betrekken.
• Ideaal gelegen in een rustige woonwijk met veel groen.
• Dichtbij uitvalswegen, de universiteit, stad en winkels.
• Per direct beschikbaar.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 235.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
249 m3
Woonoppervlakte
75 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
6 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Bouwjaar
1966
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.