listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 215.000

Professor Cobbenhagenlaan 518

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 75 Woonoppervlakte
LET OP: AANKOOP VOOR KAMERVERHUUR IS IN DIT COMPLEX NIET TOEGESTAAN!

Een leuk 4 kamer-appartement met een woonoppervlakte van 74 m2, een balkon en een berging op de begane grond. Het appartement is gelegen nabij de Universiteit, de hogescholen, De Oude Warande (bossen), een NS station en winkels. Het stadscentrum is op slechts 7 minuten fietsafstand gelegen en de snelwegen zijn binnen enkele minuten rijden bereikbaar.

Aan de voorzijde van het complex zijn volop parkeerplaatsen aanwezig en bereikt u de entree. Toegang tot het complex via een gezamenlijke entree met een intercomsysteem en de brievenbussen. In het complex is een lift aanwezig. De berging is middels een andere entree bereikbaar, hier is ook een aparte ruimte aanwezig voor het afval. 

Indeling appartement gelegen op de 4e verdieping:
entree in de hal met de meterkast en ruimte voor de kapstok. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer met aangrenzende slaapkamer, de twee overige slaapkamers, toiletruimte, badkamer en keuken. 

De praktische woonkamer doet licht aan door de grote raampartij met een kunststof kozijn voorzien van een groot draai-/kiepraam. Door middel van een scheidingswand is er een kamer gemaakt die u prima als slaapkamer of studeerkamer kunt gebruiken. De overige slaapkamers liggen aan de achterzijde van het appartement en vanuit één slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. 

De aparte keukenruimte is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling met boiler en losse apparatuur. In de keuken kan ook de was-apparatuur geplaatst worden.

Het sanitair is vernieuwd in 2019. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met gedeeltelijk een glazen wand en wastafel. De wanden zijn geheel betegeld. Toilet ruimte is in dezelfde stijl afgewerkt en voorzien van een hangcloset. 

Bijzonderheden:
- Aankoop voor kamerverhuur is in dit complex niet toegestaan!
- In de woonkamer, slaapkamers en de hal zijn de vloeren voorzien van een laminaatvloer. 
- De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 125,- en daarnaast wordt € 60,- apart gefactureerd als voorschot verwarming.
- Het appartement wordt verwarmd middels stadsverwarming.
- In 2011 zijn de galerijen gecoat.
- In 2015 is de lift vernieuwd.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 215.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
247 m3
Woonoppervlakte
75 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m2
Bouwjaar
1967

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.