listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 520.000

Renkumlaan 20

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 147 Woonoppervlakte
  • 393 m2
Aan een prachtige en brede laan gelegen ruime, in jaren '30 stijl gebouwde twee onder een kapwoning met voortuin, oprit voor meerdere auto's, dubbele garage (mogelijkheid voor kantoor en/of praktijk aan huis!) en een ruime en brede achtertuin. De woning is gelegen op korte afstand van de groene Dongevallei, sportvoorzieningen, openbaar vervoer, scholen, winkelcentrum Dalempromenade en uitvalswegen.

* Bushalte op loopafstand
* Vrij uitzicht achterzijde
* Zeer luxe tweede garage met diverse mogelijkheden

Indeling begane grond

Entree/hal met trapopgang, toilet met fontein, meterkast (met glasvezel) en garderobe. Royale L-vormige living met wijnkast en eetkamer met openslaande tuindeuren en ter plaatse van de keuken een loopdeur naar de tuin. De in perfecte staat verkerende keuken is voorzien van eerste klas, vrijwel nieuwe apparatuur te weten: inductiekookplaat (1 jaar oud), combimagnetron (Bosch, 1 1/2 jaar oud), vaatwasser (Siemens, 3 jaar oud) en een afzuigkap van Siemens (1 1/2 jaar oud). Een rvs achterwand en een ontbijtblad maken de keuken compleet.

Eerste verdieping

Overloop met separaat toilet met fontein (met raam). Royale hoofdslaapkamer van ca. 20 m² en vervolgens nog twee fijne kinder-/werkkamers. De gehele verdieping is voorzien van een vrijwel nieuwe (2 jaar oud) laminaatvloer. Badkamer voorzien van ligbad, wastafel in meubel, inloopdouche voorzien van Belgisch hardsteen vloer met schuifwand en een decorradiator.

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbare grote zolderverdieping met aan de achterzijde een grote berging/kamer met twee dakramen (een in kunststof uitgevoerd) alsmede wasmachine aansluiting en mechanische ventilatie. Vierde grote slaapkamer met velux dakraam met verduisteringsgordijn. De tweede verdieping biedt veel bergruimte.

Tuin

Fraai aangelegde achtertuin op het noordoosten voorzien van bestrating, vijver en achterom. De tuin beschikt over een prachtige plataan en meerdere zon én schaduw terrassen alsmede over verlichting.

De beide garages zijn voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. Garage 1 beschikt over een kruipruimte, een geïsoleerde betonvloer alsmede over verwarming en wateraansluiting. Garage 2 is in spouw opgetrokken, beschikt over vloer,- en dakisolatie én over een garagedeur aan de achterzijde alsmede over een loopdeur. Mogelijkheden voor kantoor en/of praktijk aan huis zijn hiermee eenvoudig te realiseren!

Algemeen

* Schilderwerk buiten in 2020 uitgevoerd
* Aan de voorzijde beschikt de woning op de begane grond over een markies en op de eerste verdieping zijn zonnescreens aanwezig.
* Boeiboorden trespa
* Achterzijde elektrisch bedienbare zonnescreens en tweemaal rolluik waarvan 1 elektrisch bedienbaar
* Zeer fraai woonhuis en zeer goed en netjes bewoond!!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 520.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
588 m3
Perceel
393 m2
Woonoppervlakte
147 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Gebouwgebonden buitenruimte
11 m2
Overig inpandige ruimte
51 m2
Bouwjaar
1997
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.