listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 399.500

Ringbaan-West 147

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 120 Woonoppervlakte
  • 132 m2
Nabij het centrum aan een doorgaande weg gelegen met behoud van karakter en authentieke elementen smaakvol gemoderniseerde instapklare jaren ‘30 tussenwoning met privacy biedende achtertuin op het westen.

De woning is aan de rand van woonwijk "de Reit" gelegen, schuin tegenover het CZ-gebouw en “Westpoint” en op loopafstand van het hippe Spoorpark. Alle voorzieningen, zoals winkels en scholen liggen in de directe omgeving. Binnen enkele minuten zijn het centrum van Tilburg, de Universiteit, het Warandebos en de snelwegen te bereiken.

Indeling begane grond

Entree / vestibule met meterkast en een plavuizen vloer. Via de glas-in-lood deur toegang tot de statige hal met authentieke betegeling en granito vloer. Toegang tot de kelder waar je lekker de wijn koel kunt houden en aansluitend een gemoderniseerd toilet met fontein (staand toilet) en ventilatie. Sfeervolle woonkamer voorzien van een houten (esdoorn) vloer, open haard, inbouwkast en een erker aan de voorzijde. Door middel van openslaande tuindeuren toegang tot de achtertuin. De wanden en het plafond zijn glad afgewerkt. De gezellige woonkeuken beschikt over een net keukenblok met inbouwapparatuur te weten vierpits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en (recent vernieuwd) een oven. Het keukenblad is van marmer. Bijkeuken met schuif kastenwand waarachter close-in-boiler ten behoeve warm water keuken en een uitstortgootsteen. Via een loopdeur toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping

Baby-/kantoorkamer met loopdeur naar het plat dak (kunststof). Royale tweede slaapkamer aan de achterzijde met inbouwkast en derde grote slaapkamer met inbouwkast aan de voorzijde. Alle kamers beschikken over een laminaatvloer. Prachtige badkamer welke in 2017 compleet vernieuwd werd. Een inloop-/regendouche, hangcloset en een fraai ligbad worden aangevuld met een waanzinnig design meubel uitgevoerd in kwarts met twee waskommen met ingebouwde kranen met lades. De badkamer beschikt over een natuurstenen tegelvloer, een decorradiator en inbouwspots.

Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. De grootste verrassing van deze te gekke woning! In 2020 werd de gehele verdieping totaal gerenoveerd. Door middel van een kleine hal met toegang tot de walk-in-closet met veel bergruimte komt u via een moderne schuifdeur in de hoofdslaapkamer. Groots vanwege het hoge plafond en de kenmerkende gordingen 'in het zicht'. Het dak werd volledig geïsoleerd en voorzien van strak stucwerk met een aantal inbouwspots. De gehele elektra werd eveneens vernieuwd en als klap op de vuurpijl is er een tweede (open) badkamer gecreëerd met inloop-/regendouche, waskom met ingebouwde kraan en mechanische ventilatie. Tevens een vaste kast met opstelling CV combiketel (Remeha, 2013). Een gedeeltelijke vliering zorgt voor extra bergruimte alsmede de schuif kastenwand onder de knieschotten. Het geheel is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin

Gezellige en dankzij al het groen ook echt sfeervolle achtertuin op het westen met veel zon en zeer veel privacy. Open berging met (hout-) opslag /overkapping en toegang tot achterom. Veel groen, fraaie bestrating en toch rustig. De welhaast Franse sfeer wordt mede bepaald door de over de schuur hangende druivenrank!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 399.500
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
433 m3
Perceel
132 m2
Woonoppervlakte
120 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m2
Overig inpandige ruimte
4 m2
Bouwjaar
1938
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.